chvala smochoffbike??? no jo, a kde pak je ten uzasna prodejna?
moje zkusenosti: STERBA Koupil sem tam kolo, pri objednavke sem si nechal pridelat klipsny… pravy plastovy kosik nefunkcni. Pak sem kupoval reter Sram chtel sem s poverlinkom, koupil sem dve, tu druhou mi uz prodali s nitovanim spojem… dodnes nevim jak se to stalo :-) jo ale proc tam uz nikdy nepudu? Kupoval sem nosic, brasny, multiklic, vazelinu, blatniky. Najvic sme tocili kolem nosicu, co samozrejme na mne vytahnul duraloy model za 6stovek, uz jen kuli cene sem sem zacal stourat a nakonec sme dospeli k nosici za 250. Pred tim nez mi ho zabalili skocili s nim do skaldu, jako pro novej… pred prodejnou sem zistil, ze nosic ktary sem dostl je sice hezky zabaleny , el uz otevreny a bez prislusenstvi (srouby,uchyty,pasky…) Pravdy se dovolat v takovych pripadech je tezke, po Tuhem boji jsem dostal spatky penize a tovr sem jim tam nechal, mimochodem, nakup cinil 17stovek…
Bike Expert prodavaci sou neochotni nekompetentni. Konusklice nevedou a nitovacka? prosim vas na co vam je? Pri vyberu kola pro pritulkini se nas snazili nahovorit, at vyzkousime 17'' ram a kdyz to bude ok, mame dat nejaku zalohu a do dvou dni nam daji 20'' sem se skoro posr…
Bike Ranch bejvavali casy… byl tam jednej sikovnej kluk, poradil, vybral… to byli casy. Ted kdyz tam pridu, tak BBB je nejlespi, to co vam zikam ja je nejlesi, vsichni to tady vozi, jina alternativa jak to co ja vam ponoukam neni… a pak jejich oblibena fraze: Jo jasne, je to drahsi, je to samozrejme i lepsi. No a skusete se tam nekdo zeptat na material desticek do hyd.brzd. Po moji intervenci snad uz vedi, ze Formula nosi neco jineho nez BBB, a taky ze Formula je i neco jinyho nez F1. Jo a pri dotazu na helmu… na mne vybehli hned s modelem za 6tis. Na levnejsi se pri neoplati ani koukat… sem se zasa skoro posr…
GEM, 69, kelys – na knizeci nevim, mozna delam chybu, no jiz atmosfera v prodejne mne odrazuje…
AUTOR – jiriho z podebrad hezke, vyber, ale kupil sem tam jen hadry, takze nevim… mam to z ruky :-)
AUTOR – bila hora mala prodejna ale snazi se, servis OK, a obsluha je fakt supr, poradi, pomuze, snazi se.
cyklo na zalanskeho servis 1*, kdo ocenuje osobni pristup, odpusti jim i jine nedostatky :-)))
U tyrse -dejvice uvodem, mam tuto prodejnu rad, rad tam chodim, rnecham si poradit, nakupuji spis mene… proc? zlas skusenost. Koupil sem tam pritelke kolo. Odvezl sem ho domu a jak sem na naj doma koukal, zistil sem ze na holrni trubce je skrably lak. a jak sem na to koukal, tak ta rubka byla i prohnuta do vnitr, z obou stran! na druhy den rano sem tam zajel, a stravil cca 1hod slusnym dohadovanim se, zda je to jen vada esteticka a jestli to moji pritelkini bude vadti, vzdyt to prece jen nic neni. JElikoz sem se odbyt nenechal tak kolo vzali na reklamaci… s reklamaci si dali na cas. Telefonoval sem tam tyden co tyden a 29.dne 17:00 jeste stale nemeli zadne informace o moji reklamaci. Pak ma 30den 16:30 mi bilo telefonem oznameno ze moje reklamace se zamita z duvodu ze kolo bylo pojizdeno a ze si ho mam prit vyzvednout. kazdy den navic co u nich kolo stoji se plati. Snad nemusim vysvetlovat ze muj tlak byl 220/180 a ze sem mel co delat aby sem do telefonu nerval. No slovni vymene telefonem, sem tam hned bezel a bohuzel sme se chytli i osobne. Dopadlo to cele tak, ze na druhy den sem mnel novy ram, lonsky model o tridu vyssi :-) jezdi skvele, akorat si myslim ze je na moji pritulkini az moc dobry :-) co se tyce poskozeni, bylo to v miste kde se zvykne kolo uchtit na servisacky stojan, jak a proc to vzniklo nevim, jiste je ale ze na tim boli stopy po lepici pasce, takez jiste o tom vedeli a pak to praskli na prodejnu. pri koupi sem tomu venoval jen kratkou pozornost, proste, spina od lepici pasky… da se to preci vycistit, nebudu hnidopich… melsem byt.
Bohuzel, nemam moc casu behat po prodejnach a chapu, ze kdyz nekam dorazim v 17:30 a pidim se po vecech a kveruluji, tak me maji plny zuby. No toz to jo, ale penize tam nechavam ja. a ty penize sou moje, tak proc si nektere neprojemnosti prodejci neodpusti?