Jedu na dovcu na Lipno…okoli Cerna v Posumavi atd chtel bych se zeptat zda nevite jestli je nekde na lipne naka DH/FR trat nebo proste na tento zpusob.Diky
Jedu na dovcu na Lipno…okoli Cerna v Posumavi atd chtel bych se zeptat zda nevite jestli je nekde na lipne naka DH/FR trat nebo proste na tento zpusob.Diky
horni plana ;)
jo v Plany neco je???Kde?Ty si tam odtud?
nemeckej Geisskopf (-: ale to je jeste kousek cesty.. ne, co ja vim tak pobliz Lipna je takzvany Kamenny more.. to je vlastne cesta na Plesny jezero. Tvori ji kameny ktery kdysi tlacil ledovec.. Nahoru bys musel bika vynyst, to by byla docela fuska.. (-: ale jet to dolu by byl uz slusnej hc.. (-:
no tak zrovna tam jsem tlacil kolo nahoru a ze by me to lakalo jet dolu, to teda vubec. Hodne nudne
no uz je to nejakej patek co jsem tam byl a vim ze to mistama bylo sotva schudny, tak me to napadlo jako fr.. ale jestli to mas vyzkouseny tak ok..
Zkusil bych u Lipna nad Vltavou, skiareál Kramolín, možná tam něco bude nebo v Německu – skiareál Mitterdorf, asi 1,5 hod autem od Černé v pošumaví http://www.bike-adventure-park.de/. Jinak nevím, jezdím XC
Priehradný múr na Lipenskej priehrade – smerom dole. Ale musíš ma? dobre nastavené diskbraky…
Myslis jako nekde pod hrazi kdyz se jede z Cerne?
No ty brzdy bych si nastavil radsi uz nahore ;)
haha ale ja myslel jako kde to je vis =D
Jeste delsi nez jsem si myslel :)
Jo, jo, Pá-dlistovi to páli..... :-)
:-))) Dobrý…