Nazdar bikeři! Jsem táta jednoho pakoše z Vaší komunity, jehož nick je PietroUL a občas se ho ptám, jestli na netu čumí taky někam jinam než na BF. Prej na počasí – aby věděl, jak to zejtra pojede :-). Jezdím s ním jako doprovod po maratonech a při některých drsných sjezdech mám půlky sevřený za něj. Zatím mu všechny pády celkem prošly, jelita a vošmirglovaný hnáty se nepočítaj. Včera si chtěl s kámošema vyjet na lehkej trénink a než došlo na ty sjezdy, máznul sebou na chodníku těsně před tím, než vyjeli. Bohužel tak blbě, že mu křupla stehenní kost a skončil ve špitále. Leží na úrazovce, nesmí se ani votočit v pelechu a když to půjde dobře, dovolej mu felčaři za dva tejdny se pověsit na berle. Malevil je pochopitelně out, těšil se na něj jak malej Yaris. Internet nemá a tak se bez těch jeho kydů budete muset chvíli vobejít. Pokud ho znáte (a nebo neznáte) a chtěli byste mu trochu zvednout náladu, vykašlete se na Delissu a napište mu na můj mail pár řádků. Vytisknu mu je a vodnesu do špitálu.
Tak dík a nepadejte – ve špitále to moc nežije….