tahle vidle je na mě moc tvrdá, proto mám objednaný měkčí pružiny. Ideální to je, když 1 úplně vyndám. Můžu takle jezdit než přijdou pružiny aniž bych vidli ublížila?
tahle vidle je na mě moc tvrdá, proto mám objednaný měkčí pružiny. Ideální to je, když 1 úplně vyndám. Můžu takle jezdit než přijdou pružiny aniž bych vidli ublížila?
Ja myslim ze bylo zbytecne objednavat mekci jestli postaci jedna vyndana. Dnes pomerne dost vidlic pruzi jenom jednou nohou. Vlastne skoro vsechny vzduchovky.
Můžeš
nech tam jednu a klidne jezdi.
a neni exr pro vzduchovka?
ta se dělá ve dvou variantách, jinak všem díky za rady, tak jsem asi zbytečně zpanikařila s tou objednávku :-(
Z toho si nic nedelej. To je tu klasicka chyba. Nekdo si neco koupi, objedna atd. , pak misto podivani se do historie se zepta jestli to udelal dobre atd. Nijak nevybocujes z rady :)
tak to mi fakt spadnul kámen se srdce, že jsem se vešla do průměru, kdepak nějaký idividualisty tu rozhodně nestrpíme :-)
Nešla by objednávka ještě zrušit?
dyt sem ti to rikal ze tim bys nic znicit nemela:-) co ta brzda – dali to dohromady?
protože jsem tam přijela v dešti, tvrdili, že neteče, ale blondýna se nedala :-))) teď neteče, je v poho. Taky mi v rámci garance otočili představec a už se to přední kolo nezvedá, a to vše za děkuju :-) prý když brzda poteče, mám zase přijet :-((((( tak uvidíme po dalším maratónu :-)
No vidis, vzdyt jsem ti to rikal:))) Vykasli se na ne a tu objednavku zrus, a jestli nemas povinnost dalsi garancky tak uz tam nechod…
nemohla by si mi tu jednu vybratu pruzinu poslat? Ja by som si ju supol so mojej MX comp aby zase lepsie zehlila. Oba budeme spokojny.
Neviem, ci ale potom nebudes musiet vymenit negativnu pruzinu aby sa ti ta pozitivna zmestila.
to bych samozřejmě mohla, ale mám to kolo v záruce, takže kdybych reklamovala, tak určitě s oběma pružinama. I když si nedokážu představit jak rozmontovávají vidli a kontrolují, jestli má obě pružiny :-)
no, tak reknes, ze se nejspis rozpustila v oleji a budes ji reklamovat :)