• karf

tahle vidle je na mě moc tvrdá, proto mám objednaný měkčí pružiny. Ideální to je, když 1 úplně vyndám. Můžu takle jezdit než přijdou pružiny aniž bych vidli ublížila?

0 0
    • Daf  

Ja myslim ze bylo zbytecne objednavat mekci jestli postaci jedna vyndana. Dnes pomerne dost vidlic pruzi jenom jednou nohou. Vlastne skoro vsechny vzduchovky.

0 0
    • duk  

Můžeš

0 0
    • wroum  

nech tam jednu a klidne jezdi.

0 0
    • mar_tin1  

a neni exr pro vzduchovka?

0 0
      • karf  

ta se dělá ve dvou variantách, jinak všem díky za rady, tak jsem asi zbytečně zpanikařila s tou objednávku :-(

0 0
        • Pá-dlista1  

Z toho si nic nedelej. To je tu klasicka chyba. Nekdo si neco koupi, objedna atd. , pak misto podivani se do historie se zepta jestli to udelal dobre atd. Nijak nevybocujes z rady :)

0 0
          • karf  

tak to mi fakt spadnul kámen se srdce, že jsem se vešla do průměru, kdepak nějaký idividualisty tu rozhodně nestrpíme :-)

0 0
        • Lišák  

Nešla by objednávka ještě zrušit?

0 0
        • Jenda  

dyt sem ti to rikal ze tim bys nic znicit nemela:-) co ta brzda – dali to dohromady?

0 0
          • karf  

protože jsem tam přijela v dešti, tvrdili, že neteče, ale blondýna se nedala :-))) teď neteče, je v poho. Taky mi v rámci garance otočili představec a už se to přední kolo nezvedá, a to vše za děkuju :-) prý když brzda poteče, mám zase přijet :-((((( tak uvidíme po dalším maratónu :-)

0 0
            • pes  

No vidis, vzdyt jsem ti to rikal:))) Vykasli se na ne a tu objednavku zrus, a jestli nemas povinnost dalsi garancky tak uz tam nechod…

0 0
        • kamtcho  

nemohla by si mi tu jednu vybratu pruzinu poslat? Ja by som si ju supol so mojej MX comp aby zase lepsie zehlila. Oba budeme spokojny.

0 0
          • lubos  

Neviem, ci ale potom nebudes musiet vymenit negativnu pruzinu aby sa ti ta pozitivna zmestila.

0 0
          • karf  

to bych samozřejmě mohla, ale mám to kolo v záruce, takže kdybych reklamovala, tak určitě s oběma pružinama. I když si nedokážu představit jak rozmontovávají vidli a kontrolují, jestli má obě pružiny :-)

0 0
            • lubos  

no, tak reknes, ze se nejspis rozpustila v oleji a budes ji reklamovat :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.