koupil jsem MZ EXR 105 a na ram GT avalanche 1.0 je kratky krk da se u MZ nalisovat delsi krk a pripadne kdo to dela a mozna jeste kolik by to stalo. Diky
koupil jsem MZ EXR 105 a na ram GT avalanche 1.0 je kratky krk da se u MZ nalisovat delsi krk a pripadne kdo to dela a mozna jeste kolik by to stalo. Diky
Lidi tak me sakra poradte
A o kolik je ten krk kratší ?
skoro centimetr
A to resis?
no na predstavci jsem to stahnul jednim srubem(spodnim) a pod tim druhym je to asi 8mm. slysel jsem o nejakym (jezku) kterej bych strcil do krku a roztahnul a tim by se to prodlouzilo i k tomu vrchnimu srubu v predstavci. Ale nevim jak se ta soucastka jmenuje a kde bych ji mel shanet Diky vsem za radu
Nesel by tam dat predstavec s uzsi objimkou?
další možnost by bylo nižší hlavový složení, ale na tom ušetříš maximálně nějakej milimetr :-(
no zkusim se mrknout jeste po tom predstavci
Nechci kopat do mrtvoly, ale to jsi si vážně koupil jetou nebo sundanou vidli a nezměřil si ji ? Jinak abys neřek někde v nedávné historii se to tady řešilo. Jinak jsem měl svýho času možnost koupit sundanou vidli s kratším krkem a na otázku jestli se dá přelisovat mi bylo řečeno, že se musí koupit celá korunka i s nohama, aby to bylo bezpečný.
Lisování krku je schováno v tomto příspěvku: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
Prelisovat to jde.