potřebuju vyměnit kliky na Authoru Vision 01,chtěl bych LX 05,nebudu mít problém s osou?mam tam čtyřhran.
potřebuju vyměnit kliky na Authoru Vision 01,chtěl bych LX 05,nebudu mít problém s osou?mam tam čtyřhran.
Myslím že na nasazení LX05 na čtyřhran budeš potřebovat pilu a svářečku :o))) To bude v pohodě, sundáš kliky, vyndáš osu, vyčistíš závity v rámu, namažeš, nandáš misky novýho středu, strčíš tam kliku s osou… Obstarej si vercajk a? jsi soběstačnej. Když budeš třeba měnit prostřední tác, musíš sundat levou kliku a tu pravou s osou vysunout. A misky si po pár měsících sednou, mě si tedy sedly.
to je mi jasný,že LX 05 kliky jsou s integr.osou,ten čtyřhran sem napsal jako že to už neni nejmladší kolo a jestli mi ta nová osa tam pujde nasadit
Pokud budeš mít v pořádku závity tak jo. Ale čekej že budeš mít ty převodníky o něco víc od rámu a pedály dál od sebe než teď. Holt japončík a jeho vize pokroku.
zase tak mooooc starý neni, aby si s tim měl problém. Jen si změř jestli má domeček 68 nebo 73 mm a podle toho tam dáš nebo nedáš podložky, abys měl správně řetězovou linku