Nekdy do budoucna planuju koupit nove sedlo.Jak ho ale vlastne vybrat spravne,aby bylo pohodlny,kdyz si ho clovek nemuze vyzkouset?
Nekdy do budoucna planuju koupit nove sedlo.Jak ho ale vlastne vybrat spravne,aby bylo pohodlny,kdyz si ho clovek nemuze vyzkouset?
Řešil sem to samé a nakonec tak, že jsem našel shop, kde byla možná dohoda … oproti záloze si ho půjčit a případně vrátit.
Prodavač to měl namontovaný na svém kole, tak jsem se krátce projel.A navíc na něj byla 50% sleva tak jsem ho vzal.
To ji dilema , které je asi nejsložitější co můžeš na kole řešit.
Každej má prcku jinou . Tenhle dotaz jsem položil p.Kovaříkovi a on mi
místo odpovědi ukázal na čem fšem jezdí profíci a ta škála je tak
široká že jsem z toho byl smutnej..fakt nelze radit. Já nakonec koupil San
Marco ERA-PRO a jsem spokojenej .
Jinak to že ti ho půjčí leda domů a dát na něm cca 2 hod a déle, ale
pokud se na něm projedeš na dvoře nic nepoznáš…
Specialized Body Geometry Comfort. Cena asi kolem 800,–Kc, zatim vsichni, kdo si ho pujcili ho i koupili.:-)
A nemate zkusenost, ktere se nejvid blizi k tomu vychvalovanemu BG Comfort z techto nasledujicich, ci nejake pozitivni zkusenosti? V prodejne maji jen tato: BG Telluride comp BG Sport BG2 Sport BG2 Sport WMNS
Jakkoliv angličtinou nevládnu, tipl bych, že zkratka WMNS znamená women's …
Co si ho pujcit od kamosu
Jo to sem taky plánoval. Pak sem najednou hóóópnul do díry a zlomil ho. Tak sem si šel vybrat do krámu. Koupil sem Pell´s za 400,– to asi nejtvrdší sedlo co měli na krámě. Musím říci že po určité době než sem otlačil i to co otlačené už bylo…sem spokojen. Přijde mi že čím tvrdší sedlo tím mín mám odřenou prdel (o to víc ji mám otlučenou) .
Zkusit první, který si vybereš. Když to nevyjde, tak se zařadit se mezi nás, co
V případě vynechání bodu 4. se ti doma kupěj sedla.
pokud budeš jezdit pořád kudlu, hodně chodit ze sedla a šlapat víc silově, tak ti bude vyhovovat každý sedlo, čím víc se budeš flákat a jezdit turistiku, tím víc pak bolí prdel :)
Takže treba jazdi? bez sedla. Zlepšíš si aj kondičku.
staci presednout na HT a hned je clovek 3/4 vyjizdky zadkem ve vzduchu:-)