potrebuji nekde sehnat cenik a kalalog shamanu 05le nevim kde poradte prosim
potrebuji nekde sehnat cenik a kalalog shamanu 05le nevim kde poradte prosim
co treba nekde tady? http://www.shamanracing.com/Shr_kontakt.htm
dik za radu ale tam je furt jen 04
kliknul si vubec na ten odkaz?
tak to mas tezky. katalog Shaman racing delam ja, mel byt radove nekdy koncem brezna v tisku, ale Martin Joza ma presprilis prace, a vazne mi dodavka podkladu. navic se nabidka natolik rozrusta, ze je to horsi a horsi a asi nezustane ani puvodni rozsah a grafika se taky meni… takze vydrz. co se ceniku tyka, tak by ti mohl Martin poradit na info@shamanracing.com. cenik by mel byt k dispozici. doufam ze to zvladnem do konce roku, jenom ho k tomu dokopat… :-)
udelej jim i poradnej web
chtel sem, i navrh byl (pomerne peknej) a casu co sem na tom stravil… ale je to stejny jako s tim katalogem. urcite vis jaky to je kdyz se zakazka vlece moc dlouho. WWW nakonec delat nebudu (uz ani nechci, ale rekl sem ze leccos bych pro to i pripravil a zaridil nekoho kdo to dotahne). Primarni je pro me ten katalog, lezi mi v tom spousta hodin prace a rad bych ji nekdy dostal zaplacenou :-)
Hehehe…na Sport Life 04 rikali ze stranky chystaj :o)))…
JJ, taky jsem s nim mluvil a rikal, ze novej web bude kazdou chvili a plakaty daval kamosovi do kramu s tim, ze katalogy posle co nevidet;-) Moc dobre ale vim, jak se to zvrtne, kdyz maj lidi moc prace – novej web 4×.cz jsem mel rozbehnout pred minulou sezonou;-)
plakat sem udelal za jeden vecer, neskutecna rychlovka, aby se stihnul na vystavu. vsechno chce na posledni chvily…
no akdyz se delal plakat, tak sem mel tak 80% podkladu na katalog, ale pak se zmenilo tolik veci, ze sem temer na nule :-)
ted mame jasny cil – aby byl katalog na sezonu 2006, snad to stihnem… :-P
a kdyz ne, tak 2007 to jisti:-)