• bukva

potrebuji nekde sehnat cenik a kalalog shamanu 05le nevim kde poradte prosim

0 0
    • blue  

co treba nekde tady? http://www.shamanracing.com/Shr_kontakt.htm

0 0
    • wroum  

tak to mas tezky. katalog Shaman racing delam ja, mel byt radove nekdy koncem brezna v tisku, ale Martin Joza ma presprilis prace, a vazne mi dodavka podkladu. navic se nabidka natolik rozrusta, ze je to horsi a horsi a asi nezustane ani puvodni rozsah a grafika se taky meni… takze vydrz. co se ceniku tyka, tak by ti mohl Martin poradit na info@shamanracing.com. cenik by mel byt k dispozici. doufam ze to zvladnem do konce roku, jenom ho k tomu dokopat… :-)

0 0
      • blue  

udelej jim i poradnej web

0 0
        • wroum  

chtel sem, i navrh byl (pomerne peknej) a casu co sem na tom stravil… ale je to stejny jako s tim katalogem. urcite vis jaky to je kdyz se zakazka vlece moc dlouho. WWW nakonec delat nebudu (uz ani nechci, ale rekl sem ze leccos bych pro to i pripravil a zaridil nekoho kdo to dotahne). Primarni je pro me ten katalog, lezi mi v tom spousta hodin prace a rad bych ji nekdy dostal zaplacenou :-)

0 0
          • TinkTink  

Hehehe…na Sport Life 04 rikali ze stranky chystaj :o)))…

0 0
            • Radek Broz  

JJ, taky jsem s nim mluvil a rikal, ze novej web bude kazdou chvili a plakaty daval kamosovi do kramu s tim, ze katalogy posle co nevidet;-) Moc dobre ale vim, jak se to zvrtne, kdyz maj lidi moc prace – novej web 4×.cz jsem mel rozbehnout pred minulou sezonou;-)

0 0
              • wroum  

plakat sem udelal za jeden vecer, neskutecna rychlovka, aby se stihnul na vystavu. vsechno chce na posledni chvily…

no akdyz se delal plakat, tak sem mel tak 80% podkladu na katalog, ale pak se zmenilo tolik veci, ze sem temer na nule :-)

ted mame jasny cil – aby byl katalog na sezonu 2006, snad to stihnem… :-P

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse