Jsem čerstvým majitelem snad kvalitního cyklocomputeru ale dělá mi problém ho sladit s počítačem – Cyklotrainerem. USB port je přiřazen ovladačem jako com 7 a cyklotrainer nabízí pouze com 1 – 5. Ví někdo jak na to?
Jsem čerstvým majitelem snad kvalitního cyklocomputeru ale dělá mi problém ho sladit s počítačem – Cyklotrainerem. USB port je přiřazen ovladačem jako com 7 a cyklotrainer nabízí pouze com 1 – 5. Ví někdo jak na to?
asi pred 2 mesicema jsem to pomahal instalovat kamaradovi a protoze sam mam HAC4 se seriovym rozhranim, tak jsem u toho USB trochu tapal. Pamatuji si, ze jsem po instalaci Ciclotour a Ciclotrainer musel jeste doinstalovat nejaky maly programek, ktery propojoval USB na nejaky nizsi COM port, ktery se pak navolil z Ciclotour.
je to usb->serial rozhrani, objevi se jako dalsi com port. musi byt videt z toho softu, alespon u me je. ve windows 2000 i linuxu. normalne pocitace 5 com portu nemaj, nei tam nejake zarizeni, co bys mohl odpojit? mozna ma ten hac soft limit na 5 portu?
Hactronic to ma v ini subore. Tenhle soft take, nebo spis v registrech. Kdyz tak si USB port prirad na nizsi COM.