Komplet řízení+sedlovka v černé do 2tis?

41 nepřečtených
  • Lister

Potřebuju poradit. Scháním komplet řízení i s rohy a sedlovku v černé barvě celkem do dvou tisíc. Je mi jedno co tam bude napsané – o značku nejde – taky za ty prachy co bych chtěl že :-). Čím lehčí tím samozřejmě lepší, ale 100gr navíc mě nezabije :-). Sedlovku s hokejkou – to je podmínka, zámek s dvěma šrouby by se hodil, předtavec tak 100mm +5st, pokud možno rovná širší řidítka (600mm) a nějaké parůžky. Díky za každou radu.

0 0
    • zac  

Kore + nejaky rohy Pells

ale nic sem si neoveroval… :)

0 0
    • Lister  

Tak jak jsem tak koukal, tak nebude problém se do té ceny vlézt. I kdybych dal Ritchey Comp jako mám teď tak se vlezu, Pells vyjde ještě levněji, ale ty řidítka budou problém, nejširší jsem zatím viděl 580mm.

0 0
    • Manas  

Promin ze se tak ptam, ale kdyz projedu forum tak mi prijde ze obnovujes komplet celej material :-))) Jen jsem zvedavej, nic jinyho :-) Taky ted obnovuju, tak si ctu ty tvoje pac shanim zhruba to samy :-)))

0 0
      • Lister  

A sakra :-) Jsem čekal, kdo si všimne. Taky si připadám jak nějaký příspěvkový spamer :-) Ale když ty thready pořádně projedeš tak zjistíš že některé jsou i několik měsíců staré, já jsem si je jen vytáhl z historie abych nakonec napsal jak jsem se rozhodl. Se prostě dlouho rozhoduju :-). Teď jsou nejaktuálnější nová kola, které už mám objednané, pak tyhle vecičky, aby mi to k těm kolúm ladilo (a taky preventivně, protože už k nim po těch letech nemám takovou důvěru). Na podzim nová vidla a pak snad už nový rám a jen to dopilovat do dokonalosti :-)

0 0
    • Volf  

Možná by jsi si vybral něco tady: http://www.cyklo.cz/…produkty.htm

0 0
    • Lister  

Má někdo zkušenost s komponenty Gass, cena je velmi lákavá, poměrně hezký design (hodily by se mi drobné červené doplňky – nápisy apod) ale nikdy jsem o nich neslyšel.

eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=2088&k­at=803&trideni=ID_KAT&po­cet=10&PHPSES­SID=1f9a85f0cca9dbf6341e­b2aac94349ba eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=2093&k­at=804&trideni=ID_KAT&po­cet=10&PHPSES­SID=1f9a85f0cca9dbf6341e­b2aac94349ba

0 0
    • Lister  

Tak preference se mi trochu změnily, nejen že jsem koupil sedlovku, která stála tolik co původní limit, ale navíc teď pokukuju po vlaštovkách místo původních rovných řidítek. Scháněl jsem Pells XV06 pro klasický průměr, ale jsou nesehnatelný, tak se dívám po jiných. Vozí někdo vlaštovky Woodman, mají celkem slušný výběr šířek a zahnutí a cena naí tragická. www.finebike.cz/…-xs3-946.php www.finebike.cz/…-xs9-947.php

Pokud jde o to zahnutí, to bude asi zahnutí směrem k jezdci ne?? Není 3st málo a naopak není 9 st zase moc :o? Ještě vypadají zajímavě tyhle: www.finebike.cz/…vlastovky-91

Moje představa jsou lehce zvednutý rodla s šířkou kolem 640mm.

0 0
      • Lister  

oprava posledního odkazu: www.finebike.cz/…ovky-918.php

0 0
      • Lister  

žádný tip, prosím prosím poraďte, nechce se mi zakládat nový thread, tak jsem to hodil sem.

Tak ještě jednou scháním lehce zvednutý, černý, středně široký (640–660mm), neoversize, hliníkový vlaštovky za rozmunou cenu ±500, ale když nic nebude, tak do litru to zkousnu.

0 0
        • fireball  

Ty Truvativy XR mám, ale oversize, sedí mi, líbí se mi (jinak bych je nekoupil), jsou tuhý, jediná nevýhoda – musel jsem dát tacháč na představec, protože na řidítkách byl díky postupnému zužování tak nějak divně nakřivo. Nevážil jsem je.

0 0
          • Lister  

tohle by mě netrápilo, tacháč nevozím, nejsem chrt :o)

0 0
        •  

Easton EA30 Monkey Bar?

www.koloshop.cz/index.php?…

0 0
          • Lister  

Jo uvažuju o nich, na svoji cenu ovšem poměrně težké a myslím, že zrovna na koloshopu nemají přesně verzi, kterou potřebuju (nízký na normální průměr), už jsem se tam na ně ptal.

0 0
            •  

a jakou hmotnost by sis za takovou cenu predstavoval? ;-)

0 0
              • Lister  

:o)))))

No minimálně ty od Pellsu jsou asi o 100gr lehčí (a teď nemyslím váhu jen z katalogu) a ostatní jsou běžně o 50gr lehčí. Teď vypadám jako gramhonič :o) to sice nejsem ale nechci mít místo řidítek závaží :o)))))

0 0
      • Thidney  

experimentuju teď s bontrager co maj 12 st zahnutí /vozej to často singlspídisti/ a není to vůbec marný. hodně příjemý do zatáček. zápěstí mě momentálně sice bolí, ale šel jsem přes rodla a vrazil ruku bráchovi do zadního kola .-/

0 0
    • Feďa  

Něco výhodného jsem našel tady www.bikesport.cz/detail.php?…

0 0
      • Feďa  

Aha, až teď jsem si všimnul, že dotaz byl položen loni v srpnu:-)

0 0
      • Lister  

já jsem si tenhle thread jen obnovil abych se zaptal na ty řidítka, ale to nic nemění na tom, že tohle je hodně zajímavá nabídka, třeba to přijde vhod někomu jinému :o)

0 0
        • grafik  

zrovna me :) s novym ramem obnovuju rizeni (sorry za vytahnuti z historie)

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce