Jake je podle vas nejlepsi forum na kterem se po vetsinou rozebira silnicni cyklistika, kola(žiletky) , komponenty atd. Dik za radu a sorry za spruz.
Jake je podle vas nejlepsi forum na kterem se po vetsinou rozebira silnicni cyklistika, kola(žiletky) , komponenty atd. Dik za radu a sorry za spruz.
Aha ja mel za to,ze tohle forum primarne slouzi kolistum na sirokych plastich, to nemaji ziletky nejake svoje forum?? :)
Já o žádnym nevim, tohle fórum je hodně živý a je tu i dost žiletkářu, alespoň podle fotek kol.
Nefunguje… asi jsou na svihu :(
asi…nebo na pivu…nevim uplne na tuti, co je to ten svih :) Snih to znam, ale svih? To je neco ziletkoidniho,ze?
ksicht-porost kosim holicim strojkem ;-)
ja braunem
Ja len raz za tyzden.
mlicnaku
Mlieko to ja rad! Mnam
metrosexuale!
ja 4 krat rocne.. ;) co reknes me??
Jen dalsi fousac, co je bez penez…
co to ma spolecnyho s penezma??
cas jsou penize :-)
ja taky.......kdysi,ted se snazim obden,strasne mooooc mi to vadi a nesnasim to. Jsem netolerantni vuci vousum takze jsem viz. thread ohledne czechteku
Co to ma spolocne s mliekom??
co? odpovidam tobe,ne padlistikovi
Co nievies radit? Ta naucim: 498, 499, 5000
Uz ti to zas nejde.
Ja som len chcel tu 500vku zvyraznit, preto 5000..
nejde o tu 500 ani 5000,ale o to … a skoda psat
Ty si dneska nejaky vtipny! Vlastne vzdy, snad to bude k niecomu dobre… Ale konecne by mi mohol niekto vysvetlit radenie prispevkov. Preco si to zaradil podomna? Mam na mysli ten s holenim.
gatier napsal: Ja len raz za tyzden. // a lance odpovedel: //ja taky…kdysi (bla bla bla)…
co ze na tom nechapes???
to ze jsem vtipny to vim,to mi nemusis rikat. Psal si,ze se holis jednou za tyden,padlista Ti rek(napsal) mlicnaku no a ja,ze jsem se kdysi holil taky tak jak ty,jednou tydne,na nejake mleko jsem vubec nereagoval,ono kdyby se to psalo na sebe tak nic neprectes,chapes to?jinak jestli jsi to fakt nevedel,tak to je odpoved a pokud sis delal prdel,tak jsem ti na to skocil to stejne ted zaradim nekam jinam a uvidis,ze to bude nelogicke
Inak, je tam rovnaky cas prispevku. Sme skoro ako bratia… Stracam v tom prehlad, ale ved viete, co som chcel povedat. Proste ma stve, ako si niektori (padlista) robia srandu o radeni a pritom si to ten pocitac radi trosku inac :-)
my sme brachove?kdepak pane prave tedka jsem hever.
Ty gatier (tj. Francouzsky) skoly nemam,ale kde je rovnaky cas prispevku?
//a pritom si to ten pocitac radi trosku inac // nejsi ty nahodou zenska?? :o)
Ja som Gatier! lance- 8:52:41, tam, kde zacala hadka :-)
Ale logicky mysleni stejne nemas. On jen samotnej pindik zas takova vyhoda neni :)
Pindik?? To velke… Fak to nema uroven, musim ist robit. Ale nechcem Ta strasit slovami: ROBIT,ROBOTA,PRACOVAT,DELAT,VYTVARET…
Jestli delas systemem jako radis prispevky.. :)
uz vidim,ale ja se s nikym nehadal,de facto nehadam se nikdy
To fakt chcete dobehnut CZECHTEK?
co to meles? jsi zblbnuty a opojeny petikilem z czechteku a tu ti to hapruje
moci se mu v nem fousy
Tak nejak to vypada, kdyz lidi spolu konverzuji
Tak teraz sa mi to podarilo "zaradit " :))))))))))
Tak teraz si ma uplne domotal :-)
nevite nekdo kudy se dostanu z prahy do brna?
snad tam vede dalnice… myslim ze D1, ale nejsem si jistej!
:-)))))
Dalnice tam zcela urcite nevede – to bych si pamatoval. Parkrat jsem tam jel po takovy na nekolika mistech rozkopany okresce:o)
po ty sem myslim taky jednou jel. Skrz pole byly nahazeny betonovy panely, a jezdilo tam hrozne aut… :)
JJ, pred Brnem to hezky drnca :o)
jo jo Cesko – stat,ktery ma dalnicni znamku,ale nema dalnici
A co je pak Slovensko?
vidis tam snad pred tim slovem „stat“ slovo „jediny“?
My uz stavame!!! 20r…
Ze jsi takovy vtipalek, jsi se nikdy nepochlubil…to jsi mel…to bych s tebou vtipkoval na jiny dimenzi :o)))
to ze jsem vtipny to vim,to mi nemusis rikat. Psal si,ze se holis jednou za tyden,padlista Ti rek(napsal) mlicnaku no a ja,ze jsem se kdysi holil taky tak jak ty,jednou tydne,na nejake mleko jsem vubec nereagoval,ono kdyby se to psalo na sebe tak nic neprectes,chapes to?jinak jestli jsi to fakt nevedel,tak to je odpoved a pokud sis delal prdel,tak jsem ti na to skocil to stejne ted zaradim nekam jinam a uvidis,ze to bude nelogicke p.s. toto neni chybne vlozeno,pouze ukazka pro gatiera
raci nejezdi po dejednicce ale jinak nevim. zalezi jestli jedes na bajkku nebo na silnicce. a bacha, tohle je bajkovy forum.
Plny ziletek ;)
Svitava je řeka řek!