• mosquito

s jakyma sandalema mate dobre zkusenosti na kole ? myslim tim hlavne na denni cestovani po meste

„mel jsem“ SCHOLL ale tem se celkem brzy zlomily podrazky, asi byly moc tvrdy, ted bych si poridil nejaky jiny – myslite ze takovy ty outdoorovy s gumovou podrazkou a s latkovyma reminkama na suchy zip vydrzi ?

0 0
    • tjuren  

Tak jsem s nad tebou slitoval jak tam s tou nulou v poctu odpovedi drepis. Kamos mel sandale takovy jak popisujes a jezdil v nich minimalne dve sezony. Nemohl si je vynachvalit a myslim, ze byly origo od schimana, ale nejsem si jistej.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Oblečení)
      • mosquito  

diky statecny zachrance :)) .. jinak mam ted navic zkopnuty prsty na nohach a jezdit hodlam omezene i dal, a sandale jsou jedine boty co si muzu vzit :)

0 0
        • Pá-dlista1  

Ja myslel, ze to mas prave z tech sandalu :)

0 0
          • mosquito  

toz kurna chlapi nedelejte si ritku z ciziho nestesti (rozpadly se mi pohory v horach a nejak sem to musel dojit) … a jsem tak vasnivy cyklista ze proste nemuzu sedet doma na prdeli mno

dik za tipy na ty shimana

0 0
    • Pebe  

Asi tyhle od Shimana, maj tuhou podrážku a daj se použít na nášlapy http://cycle.shimano-eu.com/…cts/shoe.jsp?…

0 0
    • Paja  

Skorotchan jezdi uz nekolik let turisticky v tech vyse uvedenych shimanech SH-SD60, podobny sandaly dela taky Lake.

0 0
    • Glum  

Ty shimaňácký SD-60 určitě vydrží, jezdím v nich do práce, ty první mají najeto určitě kolem 30 kkm. Lze je provozovat na kolo i bez SPD (pak se záslepka neodřízne).

0 0
    • wraftler  

dik celkom dobre som sa zasmial:) v sandaloch na bike:))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.