• canonbabe

nazdar vespolek, máte se, já jo .-))). Jako bych ráda poprosila o menší radu…ztratila sem ze své tretry hrot a důvod byl ten, že prej ten závit nebo jak se to jmenuje :-)) v tretře je úplně v prdeli, prostě tam nejni ani čárka za kterou by to drželo. Od začátku : po namontování to bylo v poho, pak proběhlo pár bajkakcí, hrot se začal trochu protáčet a nešel vyšroubovat, tak tam zvostal a dopadlo to tak, že sem včééra večer zjistila, že se mi nějako nemá levá část špičky o co opřít na pevném podkladu. Tak co vy na to…díkes. Jo eště jedna věc ty botky sou v provozu cca 4 měsíce a nebyly nejlevnější.

0 0
    • pos3k  

jestli jsem to pochopil .. tak si ztratila kolik – spunt do tretry, bez do shopu kde prodavaji fotbalove kopacky, maji nahradni sady, ruzne druhy, vysky tvary (i kulate)… ja koupil asi pred 2 rokama adidas 10 spuntu cca 200,– kc, mozna min

0 0
      • pos3k  

jo jeste jsem opomnel a konecne i pochopil, asi mas strhlej zavit, takze novej spunt ti tam nebude drzet…zavitnik a udelat novy trosku vetsi…ovsem mit jiz v zaloze nahradni spunt, pripadne upraveny sroub :-)

0 0
        • TinkTink  

Hmm…hele…ale to by se nemelo stat, ze jo… :)…ja bych se nejdriv radej zeptal, co to je za znacku treter, ktery model a jak se s nima zachazelo a v jakym jsou stavu…jestli vypadaji jako novy, tak bych zkusil reklamaci.

0 0
          • Vrci  

závit se nestrhne sám od sebe – buď to bylo natočený přes závit a nebo utažený tak na krev, že se to strhlo

0 0
            • TinkTink  

Vim jak to vypada v obou pripadech, ale neumim si predstavit, jak prave tento dil natocis pres zavit nebo to utahnes na krev, aby to znicilo zavit…to si u tohoto neumim predstavit…ale treba mam chabou predstavivost.

0 0
              • Vrci  

To já mám představivost větší. Nasadíš to křivě, první dvě otočky jsou jakš takš (jsou tam náběhy), pak to jde hůř, ale jde to, no a pak se vezmou kombinačky a dotáhne se to.

0 0
                • TinkTink  

Aha..a tady je ten kamen urazu…jak pise pos3k, tak ja na to mam taky ten umelej udelatko a na krev to fakt takhle nedotahnes…to zvladne jenom prase :)…s prominutim :) To vis…my studenti mame malou fantazii :o)

0 0
                • bikerak  

ty to nak znas-ze si ji to rozbil ty?! :-))

0 0
              • Volf  

Existuje spousta lidí, kteří se řídí zásadou, že pokud něco nejde velkou silou, použijí ještě větší sílu. V tomto případě bych si ale tipnul, že spíš byl ten špunt volnej a tím se vyžvejkal závit.

0 0
          • pos3k  

jj, nemelo :-) ale nekteri lidi jsou sikovni :-) sam mam na spunty klasickej umelohmotnej „sroubovac kopackovej“ adidasackej, tim bych to na kref nenasrouboval i kdybych chtel, to spis strhnu hrany spuntu.

0 0
    • BH  

muj nazor je takovy, ze zaruka se nevztahuje na strzeny zavit, je to chyba uzivatele, pretazeni, krive nasrubovany sroub do zavitu a pod.Resenim je provest opravu toho zavitu nejlepe by bylo ten otvor „vyvlozkovat“, tj. vyrobit si vlozku s vetsim vnejsim prumerem nez byl stavajici otvor,tusim ze ja tam zavit M 6, takze nejakou M7–8 nejlepe s opacnym zavitem. Do otvoru v podrazce boty vyrezat ten prislusny zavit a do nej nasrubovat vlozku, ev. ji jeste posichrujes lepidlem. No a do vlozky pak bez problemu nasrubovat original „hrebik“.Sikovny zamecnik to ma coby dup a cena bude asi nizsi nez nove tretry. Na strane druhe ty hrebiky v tretre zase tak nepotrbujes, pokud furt netlacis kolo, tak bych se na to vykaslal, kdyz jeden hrebik schazi tak to vubec nevadi… jak pravi klasik

0 0
      • canonbabe  

no paráda, to je rad až nad hlavu :-)))). Jako hele…na krev se nic nedotahovalo, všechny hroty byly montovány v jednu a tu samou chvíli stejným člověkem – postup montáže byl takový – trocha mazání, pak našrobování rukou a dotažení – s citem. Když už mi tak krásně radíte s vyvložkováním, možná že by nebylo od věci napsat nějaké avízo na goood zámečníka z Práglu, se kterým máte dobrý zkušenosti :-). A propó, někdo napsal, že ho zajímá co to je za tretry – jsou to Made in Italy – Eagle. Ádios amigos :-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.