Máte někdo zkušenosti s těmito pedály? A kde se dají sehnat nejlevněji… Díky!
Máte někdo zkušenosti s těmito pedály? A kde se dají sehnat nejlevněji… Díky!
trinnity.cz, ale nejaky zkusenosti bych taky rad slysel:)
Pedály V3 mám, ale při koupi 1. páru byla křivá osa na levém pedálu, docela pěkně to „házelo“, po reklamaci a výměně celého páru zatím jakž takž, ale dílenské zpracování hrozné (těsnění). Prostě V3 never more.
S V3 comp, ale hodne spatny. Vakl po cca 1,5 roku jezdeni (vazim 78kg), totez i u me zeny a kamaradky (obe kolem 50kg). Ted mam na TIMECH cca 20tkm a jsou bez problemu. Radeji bych si vzal Shimana, nez ty Ritchey.
Vakl jsem u V3 Comp seřizoval pořád, praskla mi osa a po roce nedržely ani nový kufry, asi ty zámky dělají z plechových nočníků. Teď mám M520 a spokojenost, kvalitativně je někde úplně jinde.
Ja som tiez V3 vymenil za 520. V3 su pomerne zle utesnene, takze 520 je urcite lepsia a lacnejsia kupa. Ale V4 vyzeraju konstrukcne lepsie ako V3.
jezdím V3 PRO, a jsou šílený. Od začátku mají vakl skřípou vržou a s přibejvajícíma km se to celý stupňuje. Asi bych je reklamoval ale měl sem je od kámoše za 800,– (i to se mi zdá dost) za ten krumpl. Za těch 3,500 co se prodávali loni bych řval a byl nasrane.....j. Půjdu do něčeho jiného.