Můžete mi poradit, jaké kolo zvolit? Rouhoduju se mezi Mongoose Rockadile LE, GT Avalanche 2.0, Schwinn Mesa GS, popř. Felt Q600.
Můžete mi poradit, jaké kolo zvolit? Rouhoduju se mezi Mongoose Rockadile LE, GT Avalanche 2.0, Schwinn Mesa GS, popř. Felt Q600.
hlasuji pro Avalanche, vyvazena geometrie, kolo dobre soupa a dobre se ovlada, nemam vlastni zkusenost, ale znamy ma GT a naprosta spokojenost.
Hehe…no na me je Avalanche trosku delsi treba…ja osobne bych mu doporucil si na to aspon sednout at nemusi menit hned ze zacatku…
Mě by delší kolo zase tolik nevadilo. Měřím 196 cm :)
Vyska zas az tak moc neznamena…ta je tak na velikost ramu, ale jedna geometrie ti muze sedet a druha ne – a velikost to klidne muze byt stejna… :)
a to clovek pozna uz v obchode, co mu pri jezde x desitek km bude sedet lip? jak?
jak vysoko ma stred?pripada mi, ze je nejak nizko, tudiz pruchodnost terenem nic moc,je to tak?
mongoose jsem mel na mysli
To fakt nevím, z jejich stránek se toho moc vyčíst nedá.
ja mam doma Mongoose Hilltopper a GT i-drive 0.0 a GT ma naozaj vyssie stred, ale neviem, ako je to medzi Rockadile a Avalanche
Mam Avalanche 1.0 i 2.0 2003, vcelku muzu doporucit, jenom nedoporucuji verzi s mech. diskem. Mozna zkus popremyslet nad tou jednickou, cenovy skok neni takovy, pomer cena/vykon mi prijde o fous lepsi…