Jsem tedka docasne v USA a uz jen ze zvedavosti a casem z nutnosti bych chtel vedet nejake adresy na internetove obchody.Diky
Jsem tedka docasne v USA a uz jen ze zvedavosti a casem z nutnosti bych chtel vedet nejake adresy na internetove obchody.Diky
ja kdyz chci neco vedet tak si to vetsinou zkusim zjistit:-). davam ti 5 minut na to abysis vsechno nasel ve vyhledavani:-)
ja toho moc nenasel:)Dival jsem se na supergo.com a jensonusa,vic jsem toho nenasel.Ne ze bych hledal nejak peclive.To,co jsem nasel mne prislo jeste drazsi nekdy i nez u nas,tak nevim,kam se na ty super americke slevy chodi:)
…pokud budes kupovat jednu vec, nejlevneji vyjde vesinou ebay. pokud chces kupovat vic veci, vyplati se e-shop kvuli shippingu. je to v podstate jedno ktery, staci jim napsat, zes nekde nasel lepsi cenu, a oni ti ji daj taky. proste si vyber ten eshop, co ma neco, co ostatni nemaj, a pokud je v ostatnich vecech i drazsi, tak cenu domluvis. mam dobrou zkusenost s www.beyondbikes.com a www.universalcycles.com. levny jsou www.jensonusa.com nebo www.pricepoint.com
Kup si MTB Action časopis a tam najdeš spoustu inzerátů
www.jensonusa.com dobra zkusenost www.pricepoint.com dobra zkusenost www.cambriabike.com zatim bez zkusenosti, ale brzy snad pribydou…
Diky vsem,ja to projdu,tolik jsem jich ani necekal.By nebylo od veci je dat do odkazu tady na foru.
www.wheelworld.com – nejdriv trochu komplikace s akceptovanim karty vydany jinde nez v americe, ale pak uz v pohode