možnosti bikeovania v oblasti Nitra

7 nepřečtených
  • andy666

Vedel by mi niekto poradit možnosti bikeovania v oblasti NITRY??? Dakujem

0 0
    • Palo TT  

Kolko tam planujes byt a ake bikovanie preferujes? Ak XC/maraton tak nieco by som vedel poradit aj ja.

Ohladne FR a DH ti urcite poradia na http://www.bikemagazin.sk

0 0
      • andy666  

preferujem XC a planujem tam byt cca 4–5 dni

0 0
        • hugos  

Mozes ist na Pyramidu a potom po cervenej (ponitrianska magistrala) smerom na Sedlo pod Zibricou. odtial mozes ist smerom na Stitare alebo na Podhorany alebo hore na Zibricu. Na Zibricu ale neodporucam ist, na bajku sa to neda vyjst a je to prirodna rezervacia. Zo Stitar alebo Podhoran mozes ist na Gymes (Jelenec) potom sa mozes otocit a ist domov, alebo si vyrazit na Velky Tribec :) Ak chces blizsie info tak mi napis na e-mail.

0 0
          • black_raven  

zibrica sa da ale lahko obist, aj ked to nieje znacene.(v sedle pod zibricou pokracovat po asfaltke smerom od stitar a cca po 50 metroch zobrat prvu trochu zarastenu cestu do prava. a potom treba na kazdom razcesti odbocit do prava. to obide vrch zibrice a napoji sa cervenu ktora pokracuje na zirany.)

0 0
        • Palo TT  

Priamo nad Nitrou je kopec Zobor so slusnou sietou tur. znacenia. Takze pokial investujes cca. 100Sk a kupis si tur. mapu VKU c.137 (http://www.vku.sk), tak vhodne trasy urcite najdes. Ak mas cas na celodennu akciu, mozes vyskusat hreben Tribecu. Rano vlakom do Partizanskeho potom cez Brodzany na modru znacku cez Velky Kliz na koniec modrej znacky. Potom po ceste do Skycova. Odtial po zelenej na Velky Tribec a potom cervena az do Nitry (dlhsie tlacenie je len na Zibricu). Kratsia alternativa je nastup z Topolcian. Pokial mas aj auto, tak sa da odviezt napr. do Zlatych Moraviec – pojazdit Pohronsky Inovec alebo do Nitrianskej Blatnice – pojazdit Povazsky Inovec.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.