Chtěl bych si nalakovat AL ráfky na černo. Máte někdo zkušenosti jakou barvu ,aby se neloupala ?
Chtěl bych si nalakovat AL ráfky na černo. Máte někdo zkušenosti jakou barvu ,aby se neloupala ?
vzdycky se Ti to bude loupat
Daj si to eloxovat. Uz tu o tom nieco bolo. Ale aj elox sa da odrat – len sa neodlupuje.
// … nakonec to vyhrál rám Klein Attitude //
Na tohle kolo chceš dát ráfky natřené podomácku ???
Přední náboj mám 28 děr.Nemůžu sehnat vhodný Disc-ráfek pro tento náboj. Alex,Mavic dělají na kotouč. náboj pouze 32/36. Poněvadž mám orig. frézovaný přední ráfek Bontrager 28 děr + náboj Bontrager prům.ložiska nechci měnit i ten náboj. Zadní jsem již vyměnil ten je 32 děr. P:S: Dík za radu kde sehnat nějaký solidní pevný diskový ráfek 28 děr na moji 95 kg živé váhy.
Sunrims UFO ?
Alex Rims XT16, FD16, ale jinak si myslim, ze solidni, pevny na 95kg a 28 dratu si trochu protireci :)
No právě proto si chci nechat ten původní odzkoušený a přelakovat. Dík za radu ,ale ten Alex je nějaký takový chatrný.
DT Swiss XR 4.1 ?
Vozi to sem Engram…
Perfektní ten Syncros DS28 objednám. Dík všem
No ale ten DS28 je na 32 a 36 der. Na 28 je jen DS23 ne?
Objednej si prosim FLR DS23 pro 28 der. To jen pro pripad, ze bys chtel, aby ti to pasovalo na tvuj naboj. Za nas se cteni ucilo v prvni tride ;)
No jasně dík. To je tak ,když se dělá několik věcí najednou.
Ten FLR DS23 Rim mam na zadnim kole. Zatim najeto asi 1000km a drzi, uvidime dal. Musel jsem resit pac jsem rostipnul rafek u Mavicu Crosslink… www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Zacalo to malinkejma prasklinama a skoncilo to crashem a osmou, ktera malem neprosla vidlici! :-D Sem se nevesel mezi znacku a kandelabr…
Teď jsem stříkal obyčejnej ráfek z GT timberline černou barvou Motip ve sprayi a zatím to drží. Ale pokud chceš aby ti to tam drželo pořádně, tak to chce trochu zdrsnit ten ráfek.
Kdysi jsem zkusil přelakovat stříbrný na černo autoemailem. Na acetonem pečlivě odmaštěný povrch cca 3 vrstvy nástřiku – drží to ještě teď, ale odolnost nic moc. U ráfků pro kotouče by to mělo vydržet. Odřené plochy se dají snadno zase opravit. Ale už bych to nedělal, škoda času a peněz. Ráfek je spotčbní materiál…