Můžete poradit ubytování v Cortině pro 8–10 lidí s bikama. Dík
Můžete poradit ubytování v Cortině pro 8–10 lidí s bikama. Dík
Mrkni sem – http://www.campingolympiacortina.it/…a/prezzi.htm Btw – kdy jedete? My jsme chteli tenhle tyden, ale pocasi je na h… Tak snad mozna ten pristi, nebo ten potom.
To zrovna znám, byli jsme tam loni, hledáme něco jinýho, spíš nějakej penzionek, chceme jet začátkem září…
…SOUSEDI MAJÍ DVA MALÉ CHLAPCE DĚDO:-)
tos mi připomněl, že jsem zase zestárnul:-)
OOO, tak to bohuzel nevim. Je ale fakt, ze v zari uz je tam na stan mozna trochu zima.
Na pocasi u nas moc nedej, vcera jsme se vratili z Dolomit (3 dny Misurina, 4 dny oblast Val di Fassa) a pocasi bylo perfektni. V noci obcas sprchlo, ale pres den O.K., nosy mame spalene uplne vsichni :-)
Tak to gratuluju, my asi pojedem tuhle sobotu… Btw – nevite nekdo, zda je v tom kempu Olympia k placu i eletrika? Z toho jejich webu to neni moc jasne. Thx… :-)
Hola, hola… Nedelejte, ze jste tam nikdy nebyli! ;-) Thx… :-)
byli, ale o elektriku se se stanama a chatou nezajimali :-) ale kdyz tam jsou placy pro karavany, tak by snad nemel byt problem si tu elektriku zaplatit
Thnxx. Dnes jsem se vratil, takze mohu potvrdit… Jinak super, je to neco jinyho nez Garda, ve sjezdech a panoramatech snad jeste lepci! ;-)
To mi chcete říct, že všichni jezdíte jen na Gardu a v Cortině ještě nikdo nebyl?
byl… v olympii :-)
my sme spali na parkaci co je od kempu pres reku… uplne v pohode, koupacka v rece…brrrr…
Byl.. kemp Rochetta.. na jiznim konci cortiny a reky. sem tam byl 2× a vzdy spokojenost.
No jo, jsem se zeptal blbě. Měl jsem na mysli, jestli někdo bydlel v penzionu…pohodlí je pohodlí a když se pachtim po těch děsnejch krpálech, tak si to moje starý kosti zaslouží.
dědo ?
loni na podzim jsem byl ubytovany primo v centru Cortiny v takovem prijemnem hotylku.S koly nebyl problem, ovsem cena jedna noc 1 osoba kolem 33 eur.kontakt Ristorante Meubel Astoria, tel. 04362525,0436863828, fax:04362760 (predcisli Italie)ponekud komlikovane bylo parkovani , maji rezervevana nejaka mista na parkovisti cca 50 m od hotelu( pro ubytovane bezplatne). Je to holt centrum.
Pokud bys netrval na Cortině a chtěl jet přes Falzarego (případně Ghiau) do dalšího údolí, tak jsem byl letos s partou podobných starců a dětiček v Alleghe. Možnost bikovačky i chození perfektní. Ubytování v aprtmán. zařízeném přes jejich zdejší cestovku klaplo perfektně – so-so 336 euro (ložnice, pokoj, kuchyně TV, 2 WC, 2× sprcha – – 9–16.7 možno 6-ti nebo 4 lůž.pokoje. Kauce 110 E, úklid 45 E. 50 m bikový obchod, nad tebou Civetta. Mapy mám taky. Přeci jen Cortina je trochu mastňácká… čau