Zdarec, mužete mi poradit, co použít proti protáčení gripů na řidítkách?(mám matný vlajdy)
Zdarec, mužete mi poradit, co použít proti protáčení gripů na řidítkách?(mám matný vlajdy)
Už se to tu řešilo, můžeš použít lepidlo, nebo wroum řikal, že tam přad „nasunutím“ nastříká WD40, která to pěkně naleptá a přilepí.
pouzi vyhledavani a najdes nekolik zpusobu
jj, diky uz sem to nasel. sem predtim hodil do vzyhledavani spatny heslo..
Takze uz mas ty sroubky na objimkach dotazeny? ;)
jj na protaceni je nejucinejsi dotahnout sroubky a nemusi byt hned od ODI. author,bbb, velo, point – ti vsichni delaji gripy na „objimce“ – samotny material a provedeni nejsou nic moc, ale zase nestoji 800,– jako ODI. ja mam ted rogue od ODI a testuju jestli vydrzi 4 roky, aby se vyplatily :) takze uz za 3,5 roku dam vedet…
To by byl skvely doplnek ke kolu s drevenyma obrucema, aby se nesjizdely jako plaste ;)
Nejlepší je když se použije lak na vlasy .Nastříka se na riditka a do gripu drží fakt dobře …
Nejlepší je když se použije lak na vlasy .Nastříka se na riditka a do gripu a pak nasune drží fakt dobře …
Tyden…
..je hrozne dlouha doba :)
nebo do nejblizsi prehanky:-)
Aji rok !!!!
klid, oni se neuměj držet:)
:-))
kdyz se mi zacnou protacet „jety“ gripy, tak je vetsinou hazim do kose a kupuju nove
Zdravíme pozemšťany!