tak myslim ze sem sem dlouho nepsal a mel bych to napravit..... tak mam zaplacene startovne ale nemam odvoz… tak jestli by se nekdo nael, kdo jede z Praglu a je nevytizen… myslim ze by jela i savah diky moc
tak myslim ze sem sem dlouho nepsal a mel bych to napravit..... tak mam zaplacene startovne ale nemam odvoz… tak jestli by se nekdo nael, kdo jede z Praglu a je nevytizen… myslim ze by jela i savah diky moc
A casovka v Revnicich nic?
ta je prej v nedeli ale nevim o tom vuubec nic takze ji asi ani nepojedu.. ale myslim ze 2 zavody za vikend se stihnout daj… 3 uz zacina bejt problem…
btw Hradecka padesatka je v nedeli… 1.10.
ja vim, asi tam pojedu. Sem se ptal manzela a ty prej nee?
on mi to zakázal, ale to ještě neznamená, že tam nepojedu. Udělám psychický nátlak a uvidíme se na startu ;o)
:-DDDD
hele, co delas na netu? Nemel bys bejt v praci???
hele, co delas na netu? Nemel bys bejt v praci???
asi jo, tj pravda, ale kdyz neni co delat, tak jsem home :-) odpo na kolo..jejjjeee
a zmen si nick – SavaN :-)
nezměnim!!!
jedes nebo nejedes?
to bude asi dred o jiny padesatce nez co je zejtra
at je to a jaký chce, tak zejtra nejede, je v kokoříně na bike session :)
ha, dik :-)
nj, koukam, ze je to nejaky starsi :-D
Pro ty co by chtěli jet: Je tam totálně sucho, má zapršet. Buďto to bude hodně rychlej suchej závod s dvěma hlubšími brody (alternativa lávka) nebo to při panenském dešti bude v zatáčkách trochu masakr. Volného prachu a jiného suchého matroše leží na zemi místy dost.
mel bych v aute jedno misto z Prahy, tak kdyby se chtel nekdo svezt a prispet na beno, tak napiste sem nebo na ICQ
psychyckej natlak jsem si po dnešní projížďce na okoř rozmyslela… sjezdy dobrý, ale rovinka a kopečky mi dávaj zabrat. Budu držet palce