• blue

nekoho by to mohlo treba zajimat

http://www.hudy.cz/praha.slezska/

0 0
    • davidak  

Jojo, brácha tam koupil bundu Milo, zlevněnou z 3,3 na 1,6..

0 0
    • blue  

no a kdyz vyprodeje, tak prej jeste v Kotve a na Budejovicky akce Klimatexu

0 0
    • Mik84  

No tak to dik za info, sem cekal ze to bude jen sezoni vyprodej hadru. A ja uz vidim ze si tam v pondeli zajdu pro cepin a macky(Clovek nemuze porad jezdit na kole). Teda doufam ze tam jeste neco bude…

0 0
      • venca1  

nechápu, ty s tím nejezdíš na kole??

0 0
      • mosquito  

jo taky potrebuju nejaky uvazek a karabiny :)

0 0
        • mosquito  

sakra to je jen v praglu :-/

0 0
          • architekt  

no prave :-( by se to hodilo v Brne :-(

0 0
          • gram  

Pokud vím, tak v Olomouci v Hudy jsou taky výprodeje. Jinak mám doma jeden přebytečnej sedák Rock-Empire attack, fungl novej vel. M, tak jestli by Ti byl ozvi se.

0 0
            • mosquito  

slevy tam maj, podle inet. stranek ale nic tak extra jako v praze, dik za nabidku ale pri me postave bych potreboval sesit M-ka tak 2 aby to bylo to pravy :))

0 0
              • gram  

No vidíš, možná bych moh sehnat ještě jedno M-ko, ale sešívat ti to nebudu:-))

0 0
          • J.A.V.  

V Liberci je to taky, a na e-shopu na www tez, takze myslim ze to bude globalni akce. Dneska jsem si odnesl domu peknou nowindovou bundu za 50% puvodni ceny.

0 0
    • alfons007  

Slevy mají pěkný, ale jenom na vybraný zboží.

0 0
      • Mik84  

To je pravda. Podle jejich starenek sem pochopil ze sleva, treba na cepiny, je 30%.A ja to pochopil ze je to plosna sleva na vsechny cepiny, ale tak to neni!

0 0
        • blue  

vzdyt tam sou ty znacky vypsany

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce