Chystá se někdo k nám do Varů ??
Chystá se někdo k nám do Varů ??
Jestli ukecám rodinku, tak jedu 100. Je tra? náročná?
Kvůli větrný kalamitě jsme museli postavit náhradní tratě, takže to není tak těžký, jako původní trasa, ale zase je to poměrně členitý, dost nahoru a dolu. Nikde delší rovina, málo místa, kde se dá trochu vydechnout. Snad se to bude líbit.Rodinu ukecej, máme tu i cykloprogram pro děti a vyjížďku s průvodcem. A navíc má bejt hezky (teď leje jak z konve :-)
Ja jedu doufam ze nebude moc mokro. Jeste jsem tam nikdy nejel tak jsem zvedavej.
Dneska je po ránu docela hezky a prej se to má zlepšovat, tak snad dobrý.Charakter cest, po kterých se letos jede je takovej, že tam nějaké hluboké bahno není možné.
Přiznám se, že jsem účast zvažoval, mám to ale z Pardubic poměrně z ruky. K tomu ta nepřízeň počasí :o(. Když mě přesvědčíš, že i ty několikadenní lijáky tra? nepřemění na bahniště, tak se ale přeci jenom dostavím ;o) Registrace v pátek je předpokládám možná.
Fakt jsou to dost kvalitní lesní cesty, žádná orba, navíc tady u nás ve Varech už druhej den svítí slunko, ráno jsem šel do práce v triku a sandálech :-)
Ja taky urcite prijedu a dam tu stovku. Loni jsem jel devadesatku pres Plesivec a bylo to super.
Nechci to zakriknout, ale vypada to ze se pocasi povede. Dva okruhy jsou sice pruda, ale co se da delat…
Pánové fakt to jinak nešlo, věřte. A taky věřte starý kládě, bude to hezký svezeníčko a opravdu nic lehkýho.
Neměřil někdo profil nové trati? Nebo alespoň celkové převýšení?
chystáme :-)
Jo, jo, taky prijedu… Tesil jsem se sice na Plesivec a spol., ale ty dva okruhy taky nejak vydejcham… ;-) Mam tam nechat 1,9 maxisy wormdrivy nebo to spis prezout na 2,1 conti explorery…? Zatim se priklanim vzhledem k naproste neznalosti trate spis k tem 2,1…