Mam oskrety rafik(alexrims crostini M1.1) kolmo na smer tocenia. Sirka toho je asi 3 cm. Da sa s tym nieco robit alebo s tym skratka musim vydrzat a cakat kym mi to osmirgluje brzdove spaliky? Diky za radu
Mam oskrety rafik(alexrims crostini M1.1) kolmo na smer tocenia. Sirka toho je asi 3 cm. Da sa s tym nieco robit alebo s tym skratka musim vydrzat a cakat kym mi to osmirgluje brzdove spaliky? Diky za radu
skús to vyhladi? jemnučkým šmirglom, aby ti to zbytočne neojebalo gumky.
tak si kluci pokecejte, až to bude s titulkama tak možná…
Moje odpověd: eeeee????? – neboli mohl byste to prosím ještě jednou zopakovat, přesně jsme nepochopil obsah vašeho sdělení :-)
nejsi sam. B-)
Kolko reci nevies, tolko krat si cechom :)
mam proste na rafiku skrabanec a pytam sa ci sa to da njako riesit,tak aby som mohol usetrit brzdy
Čehůni dajaký… měli by rozumět, konec konců slovenčina je pramatkou češtiny :-) Vážně: To tam máš vážně jebu 3cm širokou? Rada zazněla – šmirglík a udělat případně přechod povlovně do jeby a zase z jeby ven – brzdit to bude. Já nakopnul ráfek tak, že se prohnul v patkách dovniř a samozřejmě na ostré hrany. Servis sice udělal centrování, ale na vyrovnání se vykašlal. Po chvíli se v tom místě začalo objevovat trhání pláště. Tak jsem chytil francouzák a pěkně to vyrovnal a šmirglíkem vypucoval. Elox nebo ta černá barva či čo to tam najebali šel dolů, ale blátíčko to přikryje.
Jsem si vzpoměl na Izerem skvěle podaný fór jak jede školní třída s učitelkou do Košic na exkurzi do kamenolomu :-))
Já jednou otevřel ráfek – bočnice ven když jsem prorazil pláš? o plochej kámen co přední kolo postavilo na hranu. Sevřel jsem to zpět sikovkama a vzniklý otřepy a seky ořízl nožem, až jsem se divil jak to jde lehce. Jezdí to doteď.
Síla, já bych se s tím mydlil šmirglem celý odpoledne – jak praví klasik, troška násilí ještě není fašismus :-)
:-)))