poradte co zlepšit.. a hlasujte do naši ankety......
poradte co zlepšit.. a hlasujte do naši ankety......
No ten design stránek na mě působí dost „zajímavým dojmem“ i ten symbol slunce je tam hodněkrát… >:(
treba text… kdyz uz musi bejt negativni (bilej a cervenej na cernym), tak ho udelej tucnej, ten normalni tenkej se blbe cte a zalejva se v ty cerny plose
možná ty fotky by měly jít zvětšit
mi ti napisem co je treba zlepsit – ty tam das do novinek stejne nakou hustou hlasku, ze stranky jsou stale ve vystavbe, nebo nejakou podobou koninu a se vsadim, ze stejnej napis tam najdu za rok porad na 1. pozici ;)
a este si rejpnu – ja si tam pripadam jako na na fasisticke strance :)
to je pravda, já furt co mi to připomíná. je to jak houmsajt nějakejch neonacistů :-). Může to bejt ale jen subjektivní pocit.
hehe, ja se take asi Berounu vyhnu:-) B.
taky bych řek je to celé nějaké divné, no zkrátka se mi to vůbec nelíbí :(
jo to jsi trefil, par webu jsem udelal, ale timhle bych se nechlubil, hodne kycovita zalezitost – sorry, ale rikam rad veci na rovinu
jj ten švabach k tomu
Ja bych dal o jednu tecku min do adresy. Pak to pujde zobrazit ;)
zkotroluj tagy na fota 2,3,4 sidech..
Proč ne, ale jako skalní XC man to příliš neocením.
Nápis na úvodní stránce je hrozný a docela mi vadí že fotky nejdou zvětšit…
myslim ze ti v odkazech FORA a portály neco podstatneho chybi (a to nemyslím cárku nad O) ;)
(paste – copy)
Fora a portály: Dolekop MTBS Free Ride Freeridebikes
po pravdě řečeno to na mě působí taky jako fašounská stránka, ty lebky, písmo no asi budete „drsní hoši“. Jo a těma sprostejma slovama spíš každýho odrdíte a co se týče designu stránek, tak ala 90 léta, jak vystřižený-prostě není nic jednoduššího než použít černou, bílou a červenou..Trochu KREATIVITY! Sorry, chtěli jste kritiku a bohužel jsem nenašel nic moc pozitivního…