Bylo by mozny dodelat select v sekci FOTO – Naše biky. Kdyz se chci podivat treba jen na silnicky, tak to musim listovat cely, coz neni zrovna fayn. Dik.
Bylo by mozny dodelat select v sekci FOTO – Naše biky. Kdyz se chci podivat treba jen na silnicky, tak to musim listovat cely, coz neni zrovna fayn. Dik.
Byl bych také pro.
Po tomhle už volali někteří bajkforisti v příspěvku Taková technická pro Admina. Jsem taky pro.
Jo tam jsem křičel: „HAALOOO!“ až se hory zelenaly, a dokonce jsem i ozvěnu zaslechl.
byl sem na vykend pryc tak proto ozvenu ted neslysis :)
Nebo by ty kola mohli řadit i podle značek
A nebolo by najjednoduchsie, keby tam boli len silnicky?
Na BIKE-foru?
bike je kolo:-) ne nutne horak
BIKE_forum,je od toho,aby si to povidali BIKERI a ti silnicky nemaji…:-)
heh to jich moc neznas:-)
no dobre,neber me za slovo bikerko:-)
a nejlepe zelezny, ze jo.
A nebylo by lepsi,kdyby tu nemohl prispivat nikdo kdo nema v nicku ani naznak nejakeho jmena silnicare,pokud mozno alespon petinasobneho viteze TdF?
trpis samomluvou?
a mě ještě napadlo trošku vymakat ty kategorie použití kol… já chápu, že pro řadu lidí stačí XC-silnice-ostatní… ale pro řadu lidí ne, páč sou náročný a furt si na něco stěžujou:-)
ja bych zase uvital kdyby se predelalo automaticke odlogovani, ktere tedka sedi na session id a po case (dost kratkem) se zneplatni. takze kdyz si dam na nekterem otevrenem okne refresh, abych zjistil, kdo za den/dva odpovedel, tak me to vykopne na hlavni stranku. a pak si hledej, kde je ten prispevek :(. stacila by treba tydenni expirace na cookies a bylo by to.
Tak si tam dej Bookmark ne, pak se ti nestratí
To je úkon navíc pro člověka u PC.
jo vida, to jsem nevedel, ze to system umi. to je dobry. ale zalozky v maxtonu (nebo ff,opera atd.. :) sou preci jen prijemnejsi.
krades my napady-stim prisel ja prvni!!!:) jinak dalsi hlas pro!!!
Jseš si jist? poprvé: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… podruhé: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… potřetí: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… no a teď
ja bych navrhoval aby se temata kde nikdo za cca 48 hod neodpovi (tzn. pocet odpovedi=0) automaticky smazala, nebo presunula do sekce treba nezodpovezene, zacina to tu totiz houstnout …
Souhlasím, aby v tom byl nějakej řád, kdyby to bylo podle značek-ideální. rozhodně je ale uchylný,aby tady byly jenom silničky.jak tady zaznělo..na bike foru…to by potom muselo byt road forum, hehe
Ano mozne to bude. Mel jsem tedka dovolenou a jeste mam zitra, takze az se vzpamatuju tak se do toho pustim :)
Diky
Tak už to tam je, mám ale připomínku. Pokud člověk zmáčkne nějakou kategorii, tak se mu pak všechna kola zobrazují na jedné stránce a to dost spomaluje, možná by bylo lepší taky dát nějaké omezení, aby se zobrazilo třeba jen 20 kol na stránku. U jednotlivých kategorii to ještě jde, ale pokud zmáčknete vše nebo dáte do vyhledávání široce rozšířený komponent tak je tam toho fakt moc.
jo jo to vim ale to bude trosku vetsi zasah :)
Díky. Jedna drobná poznámka. Pokud dám vybrat „silnice“, zobrazim si nějaké kolo, tak šipky „další“ „předchozí“ listují stále v celém seznamu kol a ne v jeho vybrané části. Kdyby šlo upravit i tohle byl bych rád.
Ještě jednou díky.