Kde mi na Slovensku urobia specialne vlozky (na moje chodidlo) do tretier. Som z Presovskeho kraja. Vie mi niekto poradit? Ivan
Kde mi na Slovensku urobia specialne vlozky (na moje chodidlo) do tretier. Som z Presovskeho kraja. Vie mi niekto poradit? Ivan
Myslis ortopedicke vlozky nebo v cem maji byt specialni?
Tie povodne z tretier vyberies, vlozia ti tam termoplasticke, nahreju fenom, obujes si ich a robis pod dohladom rozne cviky, aby sa ti vytvarovali na chodidlo
Uz chapu – to same, co je dnes v lepsich lyzakach, ale bohuzel neporadim, natoz ve tvem okoli. Osobne misto puvodnich vlozek vozim na miru udelane ortopedicke vlozky a nemuzu si stezovat.
Na kolik prijdou takove na miru delane vlozky?
Pozri si ten link, najdes tam aj ceny. Ja som za ne dal pred 9 rokmi 1500,– Kc + ta daleka cesta, ale stoja zato
A jestli myslis na miru delane ortopedicke vlozky, tak cca 500kc, ale pokud ti napise poukaz ortoped, tak cca 100kc (pokud si to dobre pamatuju, dava na to pojistovna 80% jednou za 1/2 roku)
Hmm, tak to je vzhledem k cene formthotics skoro zadarmo – koupil asi pred rokem formthotics za 1500 – holt za blbost se plati. Navic se mi nepodarilo levou vytvarovat do idealu (narozdil od prave) – bohuzel mam levou nohu kratsi, mensi a jinak sklopene chodidlo, takze mam problemy ve vsech botech, v cykl. tretrach vsak nejvic :(
Pockej, ale tohle je neco uplne jineho – jsou to normalni ortopedicke vlozky (teda oproti tem, ktere jsem kupoval normalne v ksefte nesrovnatelne dyl vydrzi), pouze ti ty „vycpavky“ umisti podle tvyho platfusu, nic se tam teplem netvaruje.
Podle ceho ti urci, kam co dat? dle formy (stal jsi v blate? :)
Ne obkresli si to na papir:o) to nezni moc vedecky, ale delaji to tak, kamosce kdysi kdesi delali sadrovy odlitek. Na druhou stranu musim rict, ze s vysledkem jsem velmi spokojeny – vycpavky jsou zrejme tam kam patri.
Mozna se budes divit, ale kdysi jsem si u ortopeda stoupnul do jakesi penove hmoty-neco jako hmota do niz zapichuji kytky pri aranzovani. A otisk poslal kamsi a nazpet prisly vlozky presne na miru.
Uz mi ich takto robili v Prahe pred 9 rokmi, pouzival som ich do cestnych, aj MTB tretier, ale nedavno mi vykradli auto a o.i. som prisiel aj o tie vlozky. Teraz mi dost chybaju pri jazdeni. Ak vie niekto kde ich robia na SK, dajte mi prosim vediet. Dikes
Asi myslíš formothotics. Zkus nějaký prodejny lyžařských nebo hokejových potřeb.
velkoobchod má v SR: http://www.davorin.sk/ http://pska.sk/vlaho/
Presne tento link som potreboval!!! DIKES!!!!!!
Skusal som tam napisat, mail nefunguje, treba tam asi zavolat, ze ?
vcera mi odpisali, tak ze mail im funguje, ale hlavne ze uz mam vlozky v cestnych aj MTB tretrach a poviem vam, ze stoja za tie prachy
Ktori … ti z prveho linku (skusal som ten druhy). Alebo inak .. posli mi na nich kontakt na moj mail pls. Dik.
odpisali mi ti z prveho linku. ja mam ku nim 1 hod cesty autom, vlozky mali na sklade ake som chcel, tak som sadol do auta a urobili mi to za pockanim
No, pozeram, ze predajne maju kadetade, sice nie v Blave, ale v BB budem buduci tyzden, tak snad ak nezabudnem. Dik.
Jsem rád, že vše dospělo ke zdránému konci.
byly o tom clanky na MTBS.CZ rubrika tusim Cteni na nedeli…