Nevysypalo se nahodou nekomu lozisko u ramu Jamis Dakar XLT 3.0? Sem mel dojem, ze uz o tom nekdo tady psal, ale nemuzu to najit.
Nevysypalo se nahodou nekomu lozisko u ramu Jamis Dakar XLT 3.0? Sem mel dojem, ze uz o tom nekdo tady psal, ale nemuzu to najit.
Ja mel problem s lozisky u XLT – s temi na raminku, na ktere navazuje zadni stavba, byly zadrene, protoze je moc stahoval ten sroub/osa… co s tim mas ty?
Hele a nemel si problem s tim ze jak jedes tak zadni stavba jemne povrzava ?
No vrzalo to dost, az sem se stydel jet mezi lidi.. Nove loziska a drobna uprava to vyresily, ted uz to jen sem tam decentne lupne, praske a cvakne, ale to je uz v norme, to mi nevadi.. :)
me se vysypalo asi to same o kterem pises ty – http://halcy.webzdarma.cz/7.jpg ale musim rict, ze ID sport mi bez diskuzi poslal do 2 dnu 2 nove loziska (dokonce SKF) a kompletni osku i se vsema podlozkama. Ale ja si tam mezitim nechal nalisovat loziska ze ZKL, takze ty SKFka (btw kazde zvlast origo balene) mam do zasoby.
No me zatim loziska drzi a mam ram XLT 3.0 na ramu max najeto do 500km od koupe.
P.S a ktere lozisko se vysypalo??