Vidí silničáři na svých řadicích páčkách, jaký převod mají pravě zařazený? … A nevadí jim to?
Vidí silničáři na svých řadicích páčkách, jaký převod mají pravě zařazený? … A nevadí jim to?
Nevidí a nevadí, ale viděl jsem takovej průhlednej nesmysl na bovden co ukazuje převod.
ten průhlednej ukazatel se dodává snad jen k Duře. Jinak dnešní páky jak u Campy tak u Shimana jsou přizpůsobený pro montáž Ergobrainu nebo Flitedecku, kterej převod zobrazuje :-).
Ale rekl bych ze je to spis na tech hodne drazsich udelatkacha podle me zbytecne. Myslim ze kazdy kdo trosku jezdi tak vetsinou vi nebo aspon odhadne co ma zarazene, aspone me to nejak nevadi ze zadne ukazovatko nemam.
No mě to právě docela vadí že nevidim co tam vzadu mam, vozil jsem Shimano právě s tim ukazovátkem na bowdenu a to bylo paráda. Taky na bajku mi to ukazuje a najednou na silniční Campě nic. Furt musim koukat dozadu a to je na prd.
no na silnicce sem jel jenom parkrat, ale nijak mi nevadilo, ze nevim jakej mam prevod…Si myslim, ze si casem zvyknes…
si nezvyknu :-). Když jsem jezdil 5 koleček, bylo to celkem jednoduchý. Teď když to mam odstupňovaný po zubu je to trochu jiný. Každopádně se bránim tomu, abych tam rval převody křížem, hlavně že to jede.
On to nekdo pouziva ?