dobrou
dobrou
potrebujes svoleni?:-)
uzij si to… ja mam smulu a strzenej prevodnik… :(( to enjoy: pojed zejtra na 8osmu… :)
kam?:-)
na zbraslav… (viz bike-akce..) a pak treba na cukrak a dolu na kazin na zlatopramen… :)))
jo osma!:-) no to asi ne,nemam helmu takze…:-) a taky uz sem domluvenej s jednim¨kamosem sebevrahem,takze zabava bude:-)
ach jo zase nic… :((( tak to asi pojedu s partou svatecnich turistu na karlstejn… :(((
se mnou stejne nic neni:-),nenosim helmu takze vlastne nejsem biker:-)
me to nevysvetluj, to je tvuj boj… :)) ale vis jak je takova helma uzitecna dyz clovek potrebuje nekam dat blikacky, tachac, brejle, rukavice nebo treba svacinu cestou do prace??? nakupni kosik vzdy po ruce, teda na hlave… :)
no kdyz to stavis takhle…:-)
to mas jako se zamkem… zasadne lano a co nejdelsi, lip se na tom tahaj motorky… :)))
Přestaň dělat ukřivděnýho, o tý helmě toho proběhlo už dost, když si myslíš že ti je bez ní líp tak e nech připojistit a buď v klidu. Dneska na Jedomělickým maratonu taky startoval člobrda bez helmy a dojel… dokonce bez ní dojel z Čech až do Singapuru.
ukrivdenej?to snad ne:-),to byla jenom sranda,tenhle humbuk kolem helem me fakt z miry nevyvede:-) a to mohl startovat?taky co by nedojel?ma snad helma nejakej vliv na vykonost?no ja vim zes to myslel jinak:-)
Este ich podpichuj, hovado…
to vis,ja neuznavam to prislovi moudrejsi ustoupi:-)
vono to není vo přísloví, asi timže sem starej pardál,mám na to trochu jinej názor- toho kluka pustili na závod protože to byl místňák :-) ale buď vklidu jednou třeba dostaneš strach a pak ta helma přijde---třeba se majzneš do hlavy a rozsvítí se ti :-)))
Osma dobrá, nejdřív jsem byl naštvanej, že nemůžu jet protože mám teď jen provizorní bike, ale pak když jsem viděl na čem tam borci jezdili :-)
a vyhrals????? ;-) sem te ve vysledkach nenasel.. ze ty si jel pod umelecko-zavodnickym pseudonymem??? .-))
neblbni, já právě nakonec nejel :-(
vůbec to bylo zajímavý v kategorii do 30, kterou bych jel to vyhrál nějakej týpek, dost suveréně, za ním se docela servali kluci z cyklopragu (tušim) pak ještě jelo pár lidí, co to mysleli vážně, ale druhá půlka startovního pole byla už rekreační. PS: hustej byl týpek co to jel na silničce (cannondale), v prvních kolech byl na čtvrtým, pak jsem ho ztratil. V kategorii nad 30 jel někdo na authorovi outset :-)
Ta prvni zatacka a sjezd po startu byl hustej!
jo mnohem lepší by byl start za tím nejprudším kopečkem, to by se to trochu do toho sjezdu rozjelo, takhle ti co byli na konci zbytečně ztratili 20–30 sekund a to je v tomto případě dost
ja hlavne koukal na ty casy… husty… na podzim se to jelo na blate a dalo to o pet minut vic… no se pochlubim, sem to mel na podzim za 35 minut… :))) skoda ze sem tam ted nebyl, ale dal sem si „turistiku“: 65km, prumer <14kph, 99,9% asfalt, zbytek kocici hlavy… no ale i tak to byla svym zpusobem velmi pozitivni a badejna akce… :))) ale na podzim se doufam v borovickach na 8 sejdem… ;)
na takovym povrchu mam prumer 21 km/h:-).a na velociraptorech!:-))
poslouchej a co mas ted obute velociraptory nebo nanoraptory???
ted velociraptory,protoze jeden nanoraptor se proriznul.ale misto zadniho velociraptora bych rad dal Z-maxe.
Jako jak proriznul? Bok nebo behoun?
behoun.ale fakt tam nic nebylo:-o,nemohl jsem tomu verit. ale tak treba nekomu jinymu se to vubec nestane.
jeste velociraptory, ale zejtra prezouvam na wormdrivy… a 7atm do nich… (nejlevnejsi prestavba bika na ziletku… :)))
kecam,to bych mel vic:-),byl v tom i trosku teren:-)
ja taky delam normalne vic… :) neboj… jenze kdyby si videl tu bandu na trekovjch madisonech z kola stesti v mountfieldu, pochopil by si… ale byli to jinak moc fajn lidi… :)))
jo tak tys nejel sam?:-),tak to jo.to je slusnej prumer:-)))
na stejnym prfilu (radotin-karlstej a zpet :)) se da udelat pres 30… :))) hele, v sobotu jedem stejnym tempem do Reze, nechces se pridat????
tou 30kou, nebo 14kou. V Řeži je super hospa u hriště, vždycky po lezení na místních skalách se tam slušně rosekáme
14kou… :-D ale rikam, fajn lidicky…
náhodou, alespoň pokecáte, rozhlídneš se po krajině… já taky občas jezdím s lidma, který si vyjedou dvakrát za měsíc, to je přímo relaxace!
11:00 nadrazi holesovice… :-)))))
do reze?to je hrozne blizko:-))
jedu ze zbraslavi, me to tech 90–100 da… :)
pod 21,5 to nemá cenu
to je presny:-),ja to zaokrouhlil dolu:-).ale dostat se z 21 na 22 km/h neni vubec sranda.
tak to mas sakra recht…
jak do toho dáš nějakej delší kopec nahoru terénem, tak jsi bez šance. Vlastně v loni jsem měl na bike brdy 24,7 na 75 km, ale to byl hustej šrumec
si blazen??? ja mel na transbrdech asi 14 a to sem jeste predjel tak 400 lidi…
trans brdy jsou mnohem težší, tohle je úplně jiná liga, asfalt, lesní cesty, široký, upravený…
tak to se nam vsem ulevilo:-)
uz jsem se k tobe zacal modlit:-)
hele a to ten první mě vzal o 30 minut, byl jsem 76 v pořadí
ses dobrej… me to na transbrdech ten prvni dal o 3 hodiny…
já taky dostal na králi asi 3 hodinky, záleží jak to sedne, já byl před tím závodem v Bulharsku na horách s 25kg batohem 4 týdny, tak to si nohy namakáš a rozdýcháš se a pak se to jezdí…