čo si myslíte o Vidle RS JudyTT rok2005. Oplatí sa to? Chcem to na XC.
čo si myslíte o Vidle RS JudyTT rok2005. Oplatí sa to? Chcem to na XC.
Ne.....
Určitě ne, to radši pevnou…
Možná zadarmo…
jestli ji chces koupit tak urcite NE. jestli ji budes mit in-build, tak zase takova hruza to neni. ja netvrdim ze to je super a pro vosahani to staci. nakonec ji muzu nekde zlikvidovat, pripadne kotouc ji dorazi za me. a az ted prejdu na lepsi (vyrazne cenove jinde +15kkc) budu schopen rici, ze to melo smysl a bude potom slouzit jako zalozni. tot moje myslenky pro dnesni vecer.howgh
Ta vidlwe stoji za hovno,kup radsi nejakou Manitou Axel, je celkem levna a zda se mi dobra a spolehliva. Taky ji mam
to si strilel na me, nebo si to blbe zaradil?
po zkusenostech vidle z r.2004 si myslim, ze modelovy rok 2005 v teto cenove hladine nebude o moc lepsi, takze nebrat…zdravi kratky universal
Tak Judy TT 2001 jsem měl na kole při koupi. Je tam pružina v jedné noze s možností ji přitvrdit. Jezdil jsem ji až do teď, kdy jsem ji ohnul brutálním pádem. Teď jezním MX comp. Pokud nemáš peněz na zbyt neboj se jí a klidně ji ber. Zas taková hrůza to není.
Já bych ji nebral, fakt není dobrá a je těžká. Radši axela nebo novinku od RS J2 nebo J4. Jsou za celkem dobrou cenu.
A Axel je dobrej nebo lehkej? :)
Za ty prachy si myslím že je docela dobrý. Váhu nevím, kolem 2 kil?
Z ktery strany? :)
Co ty prde furt zkúšáš? :)
Nerikam, ze to neni lepsi volba, ale Axel ma 2,2kg… kolik muze mit Judy TT, kdyz je tak tezka? :)
Ta Judy bude mít asi stejně. Netušil jsem že má Axel tolik, ale chodí určitě lépe než TT.
2002 eště celkem šly, ale dneska je to škoda kola.
A street by sa s RS Judy dal jazdi?.
Ja ji mam na street kole a je v poho. Ani se nehne, kdyz delam blbost, a kdyz od nekad seskocim, tak to docela pobere. Na XC v zadnym pripade. Mam sice jen 78kg, ale pri slapani v sedle se ani nehne a ze sedla skoro taky ne…
Takže na street v pohode. Aké dávaš dropy.
„pri slapani v sedle se ani nehne a ze sedla skoro taky ne“.......no vidíš.....a třeba u manitou tomu říkají SPV a chtějí za to nehorázný peníze..:-)
palkac: když delaš blbosti ani se nehne. Jaké blbosti? Myslíš tým pruženie alebo vakel? „Když neco seskočím tak to docela pobere.“ Pobere to aj 2 metrový drop? Oplatí sa na street?
tak ji chces na street nebo xc??? nebo jsi schizofrenik?
Kamoš ju chcel na XC ale už si kúpil Manitou Axel Elite. A teraz by som ju chcel na street, lebo jazdím street. A chcem vedet či sa my to oplatí.
Nevyplatí
Zdravíme pozemšťany!