ahoj, tuto sobotu (27.8.) se v Jičíně jede Tour de Biere, kdo se chystáte na start ? účastnil se někdo předešlých ročníků ?
ahoj, tuto sobotu (27.8.) se v Jičíně jede Tour de Biere, kdo se chystáte na start ? účastnil se někdo předešlých ročníků ?
Ahoj, chystam se, ale moc informaci nemam, spis skoro zadne, ale kamarad si uz tyden pripravuje kolo z prvni republiky- schwarze :)
já to pojedu na MTB mimo soutěž, beru to jako srandu s kámošema, ale ty co jednou na špičce s těma rachotinama to je mazec jako blázen :o)
Tak to jsme na tom stejne, beru MTB a budu podporovat nadsence :) Teda pokud mi neujedou ;)
ahoj, ja to tedka pojedu uz 4.rok po sobe, je to bomba akce, nezapomente na patecni casovku holin – holin. Do 40-let nutne kolo typu SCHWARZ apod. (singlespeed)
taky jedu, jel jsem poprve minuly rocnik a nedojel, ohnul sem zadni nabu :) doufam ze tentokrat aspon dojedu.. masakr akce :)
Pojedu to letos poprvé a nenechám si ujít i tu páteční časovku – Prachováček. Od kámoše jsem si půjčil kolo, které měl asi 20 let na půdě, ale jezdí to!!! Ale při bližší prohlídce jsem zjistil, že se jedná o dvoustopé kolo.....nějak pokroucené!
já jedu za ajtakrajta tým, mám modrého Authora Moduse, když se někde potkáme můžem dát řeč :o)
nas tym se jmenuje Svijansky Mazec, mame takovy zluty „dresy“, nerikal jsi ze pojedes na MTB mimo soutez?
jo jedu mimo soutěž … já nemám žádný kolo na kterým bych mohl jet jako účastník a navíc bych to asi neujel …
Paráda, super akce!! Kolo vydrželo jak páteční časovku, tak i samotnejch 72 km a to bez sebemenšího problému. Myslel jsem si jak mě z tohodle předpotopního kola s předpotopním sedlem bude bolet prdel, ale ty mohutné péra pod sedlem nemají chybu !!! Už se těším na další ročník, po těch pár bikemaratonech, které absolvuji, je to příjemné zpestření.
jojo masakr jako kazdy rok, letos jsem spokojen, celkove 50. misto, pristi rok zacnu vic chlastat a min zavodit :)
mel by jet muj bracha na elitnim torpedoborci
Super, akce, sice jsme do hospody v Blatech dojeli v deset vecer a do cile uz nejeli, tak akci hodnotime jako vydarenou taskarici. Dokonce i Veslo na vysokem kole byl nadsen, kdyz jsme se konecne naucili, jak ho muzeme brzdit.
Zdar, zájemcům doporučuju kouknout na stránky o několikaletém maratonu Tour de BIER :D