mate s tim nekdo zkusenosti?
mate s tim nekdo zkusenosti?
prave ze nemame:-) kamarad jezdi Headshock, ja Lefty, momentalne ma najeto cca 3500km a bez jedineho problemu, bezudrzbova vidle co nezna vakl. Zatim:-)
pri porovnani s teleskopickou vidlou to je v podstate bezporuchovy a bezudrbovy system.
zatim bez vetsich problemu..mam headshock ale uz si brousim zuby na lefty=)
kamosi mi rikaj,ze je tom na hovno ze prej ten uzaver chyta vakla
Na hovno??? Tak to nevim kolik toho kamosi najezdili, ale ja predtim na RS Pilot vakl po cca 1000km, pritelkyne vakl na Manitou Axel po 700km, a Cannondale vidle i pri hrubem zachazeni po 3000km se ani nehne, a o tom ze jsem na ni ani nesahnul nemluve
nemislim jako klasickej vakl,ze to lita jako zepredu dozadu,ale ze ty vidle prej dostavaj vuli pri zavreni.Proste kdyz ji zavres zustane tam 5mm na ktejch to lita
Dostavaji nebo ji maji od zacatku? NA Hshocku jsem toho noc nenajezdil, nebudu soudit, ale zaprve bych rekl ze tech 5mm je naprosto prijatelnych pri zavreni, a za druhe nebude to „ochrana“ pred extremnim namahanim vnitrku pri LO? Tlumic taky pri LO 2–3mm „pracuje“
To bych nepovažoval za vakl, ale za nezamčený zdvih. U zamčené Reby to chodí i přes 1cm…
Tak to je blbost mám na Headshoku cca 2 500 km a když ho zavřu tak ABSOLUTNĚ žádnej vakl nemá.
A nechyta kamosum i vakl u ELO?…)
Headshok super fatty DL jsem jezdil 3 sezony a naprosto bez udrzby(pouze domazani vazelinou) zavad a vaklu. Co se tyce zamykani, tak pri nem zustava nepatrna vule.
Ječňák je borec!
zajtra to bude rok odkedy je Ječňák borec!