Tak jedete taky? Jak to tam asi bude vypadat po těch liákách. Asi totál bahno co? Jestli někdo znáte napište.
Tak jedete taky? Jak to tam asi bude vypadat po těch liákách. Asi totál bahno co? Jestli někdo znáte napište.
jedu poprvy, tak se uvidi.. Snad to zastak strasny nebude.. Mam nazuty RR a nechce se mi prezouvat…
já to nejedu, ale mám část trasy najetou, naposledy dneska, a už to solidně vyschlo, oproti před pár dny
Díky za info a za to, že to někdo vysušil:-). Tak pojedu asi taky Ralphy.
fotky ze závodu, co jsem skromně udělal, jsou tady:
Tak hned na prvni sem, to je fajn. aspon jedna fotka. Sice stojim zady… Muzu si ji stahnout, nebo za ni neco chces? A ten chlapik jak tam lei.. bomba…
oprava: leti
ty vole, co bych asi tak měl chtít… mi napiš mail, pošlu ti originál, tohle je zmenšený pro web
Co ja vim, posledni dobou, co se pohybuju mezi fotografama, tak chtej prachy za svy fotky… Ale to je asi nahoda… kdyztak palkac@centrum.cz Dik
.. tak jsem dlouho nezasmál. Ten borec co letí se ti fakt povedl :). Můžeš mi prosímtě taky poslat tuhle fotku mejlem, dík: mara.para@centrum.cz Je to P8275125.JPG
Kurňajs zrovna tahle fotka chybí (je tam jen moc pěknej otazník)… Já letos nejel – dobral jsem antibiotika a neměl jsem chu? se trápit! :)
..už tam je! Asi ji někdo zrovna ztahoval! Moc pěknáááá! :-)
me tohle k smichu nepripada a karlu hartlovi asi taky ne, cus a doufam, ze se nikde nevysekas… B.
právě ti ji posílám