Ahoj, chtěl jsem se podělit o svoje čerstvé zážitky z krkonoš a pozeptat se co vy na to, pokud máte podobné zkušenosti. Když pominu že krkonoše jsou už v podstatě německo, tak mě překvapilo jak to chodí v KRNAPu. Nabyl jsem dojmu, že cyklista je tam v podstatě tvor nežádoucí a kupříkladu v I.pásmu nesmí v podstatě nic. Není vůbec vyjímkou, že cyklostezka vede na místo x a zpátky „pěkně“ po stejné cestě. Přitom jsou tam skoro všude afaltky. Na sever od špindlu se člověk fakt moc neprojde. Moc tomu nerozumim, proč jsou některé asfaltky pro cyklisty zavřené a naopak kamenitá stezka po úbočí je doporučená cyklotrasa. Taky je trošku trapný že člověka stáhne krnap o tři kila za parkovný ve špindlu na parkovišti který patří obci a kde ostatní parkují zadara. Tohle mě trochu zklamalo. jinak krkonoše ok, ale spíš jižněji. Kdyby mi to třeba chtěl vysvětlit někdo od KRNApu, tak by to bylo supr.(slyšel jsem názor, že částečky gumy z pláš?ů jsou pro krkonošskou přírodu neztravitelné.- ty bavoráky co jezdily až nahoru k chatám maj kola asi ze dřeva nebo co.)