Kudy se dát je po cyklostezce co vede od vyšehradu do modřan? V Modřanech to přejíždí koleje a pak nevím, nejde-li to po silnici. Jaké jsou dál možnosti?
Kudy se dát je po cyklostezce co vede od vyšehradu do modřan? V Modřanech to přejíždí koleje a pak nevím, nejde-li to po silnici. Jaké jsou dál možnosti?
po naplavce dal rovne na zbraslav k nadrazi… pokud neni zrovna pod vodou, jako ted :-) jinak se da project podel koleji
Jo to myslíš po tzv. navigaci, t.j. po břehu vody dál. Zahlíd jsem tam jen takovou pěšinku. Jenže tenkrát se tam váleli nějací nudisti a nevěděl jsem jestli to pokračuje, tak jsem tam nejel, aby si nemysleli ža jdu očumovat.
Klído si měl pokračovat, cesta vede mezi vysokou trávou tak není moc vidět. Teď je to tak na šnorchl.....
Pod vodou jsou jen kousky, jde to obejit/objet chvili po naspu vlaku, v nedeli jsme tam jeli…teda pokud jsme jeli fakt tam o cem se bavite :-)
Tak to je blbý, zrovn jsem tam chystal, atk to zkusím někam jinam, třeba na Točnou.Dík.
Až přijedeš po cyklostezce na její konec, prostě tam jak je železniční přejezd. Tak zahni přes koleje do prava a dojedeš na hlavní silnici. Uvidíš tam cestu se závorou a po pravé straně budeš mít staveniště tak se dáš přímo za nosem a dojedeš přes lávky na Točnou k letišti........
// přes koleje do prava//
nie dolava?
Asi chtěl napsat: Tak zahni přes koleje a pak do prava a dojedeš na hlavní silnici.
Jo jo to jsem chtěl napsat :o)))) Sakra já jsem jak ženská :o)