Nevite neco tehle kotoucovkach? Spolehlivost, účinost atd.
Nevite neco tehle kotoucovkach? Spolehlivost, účinost atd.
Mám na nich najeto jen asi 550km a zatím v pohodě!
Zkušenosti snima nemám, ale vzhledem ktomu že je prodávaj slováci na Kellysu už za pár korun, myslim za 13, takže asi moc brzdit nebudou.
Jogador ty jsi Kokotor !!!
Ty taky – kdyby jsi sem radsi uved fakta, tak by jsi se nad nej povysil…ale ono ne ee…
38 let a takovej…
Když někdo napíše takový zasvěcený komentář,že stojí 13 korun,tak to je maso !!!!!
Ehm…kazdej by pochopil, ze tim bylo mysleno 13 tisic :)…coz je samozrejme blbost, ale hledat tedka v katalozich nebudu…
Pár korun není 13tís. a za ty prachy by to snad brzdilo ale nechme toho jsou to male věci.
Pochybuju, ze bajk s hydrama za 13 bude brzdit.
hydry na bajku za 13 tkč, tak to leda, že by na je montovali na základní modely kol, nabídka s véčkama za 6000kč s hydrama za 13000kč, pak by brzdit mohly :-)
Hehe – otazka je, co by ty brzdy urvali jako prvni :o)))
Hahaha, 13000 stojí celé kolo i s těmito brzdy, mimochodem je prodávaj
na cykloprof, zde jsou jejich data: popis: – otevřený hydraulický systém
dvou protiběžných pístků
- brzdový médium DOT4
- kotouč nerez ocel – kom. Hayes Æ 180/160
– váha přední brzdy s pákou 400g, zadní 420g
Sorry, stojí 15,990 Kč, a je to ten Kellys quartz disc. Takže sem se spletl o 3 litry.
Tinku, mají to v Drapě v Kefíru.Kolo stojí okolo 15 a jsou tam hydry Diatech Anchor. Teď v úterý jsem na to hleděl jak puk. Ovšem nejúžasnější jsou vedle v Kefírové samošce kola z vidlicí Zoom a kluzáky(vnitřní nohy)o proměru tak 45 mmm.To jsem snad neměl ani na Yamaze
jo jo…takovy zasveceny komentatory mam fuckt rad!…nevi nic a keca blbosti! Navic je to na kole za 22 000! coz je tak o 10 000 jinde! Zkušenosti nemam ale myslim si! Myslet znamena ho**o vedet!
Souhlas ja je mel na kole za 20000
Já je měl na kellysu toho už 4 roky nemam,brzdy slouží pořád a ani desky sem ješte neměnil.Je to po říditkach to jediny co mi z nej zbylo.Takže do keliše už bych nešel ale anchor pruměrnymu bikerovy nedoporučuju ale ani nevymlouvam.pujdu do xtr
Jsou to prestrikany Promaxi.Tytez desky,tatez paka, vozi to myslim cykloprofi.Promaxi brzdi dost dobre.
Ví někdo cenu? S cykloprofi nejde stáhnout ceník.
DIATECH Hydraulický systém přední 4061,– Hydraulický systém zadní 4061,– Hydraulický systém – komplet 7810,–
Jedine v cem je rozdil je ze Diatechy maji zavlacku a pouzivaji svuj typ desticek. novejsi Promaxy maji desticky kompatibilni (respektive to stejne cele obslehli) s Hayes.
Nevite nahodou jak se tyhle brzdy odvzdusňují????? Potřebuju na to nejake zvlastni naradí????????? Nebo nevite o nejakem navodu na netu?????
To jsou skutecne ty na Kellysech ? Vcelku se mi na pohled libili, i packy, chod to melo hodne tvrde na konci, vaha jestli je to co tady pisou je dost dobra. Jeste cena .. kolik ze stoji samostatne ? Ze bych je zkusil ?
Je to prece napsane tak o tri prispevky zpatky!!!!!:-)
Kruci, dival jsem se na ty cisla ale nic mi to nerikalo. Asi jdu radeji spat :( A stejne mi neni jasny, jak to,z e na kole za 13tisic jsou hydry za 8tisic :(
protoze cena zbytku je 5 tisic?:-)
No, prave tomu se mi nechce verit.
Já bych tomu věřil…viz můj příspěvek výše.Jestli bude čas, vyfotím v obchodě.
…ja fotky mam!!!!!jestli chces tak ti je poslu!!!!
…mail: admxx@seznam.cz
Jo a nevite teda jak se to odvzdusnuje…zatim to neni potreba…ale co kdyby nahodou…
Jo jinak je mam najel sem zatim tak 200km a v poho…brzdi fakt BRUTALNE!! …ale na opravdu objektivni zhodnoceni je 200km fakt malo (ale pord sem si na ne moc nezvykl…furt se jich bojim hlavne kdyz mam zabrzdit z vyssi rychlosti…bojim se ze to prezenu a poletim:-))))
Takze devcata abych veci uvedl na pravou miru:
V roce 2005 jsem si zakoupil sve uplne prvni „dospelejsi“ kolo a to prave Kellys Quartz disc – PC byla na tu dobu prijemnych 20 tis :)))
Co se tyce ramu a jineho, skoda mluvit, ale co se tyce brzd:
Priste bych jen chtel rici panum ze ne vse co je na „Tes*o bikach“ musi byt uplny shit…
Pokud jde o cenu tak je si mylsim predrazena – za tu cenu koupite treba rozsirenejsi (nikoli vsak na stoprocetn spolehlivejsi XT a SLX)..
A ted do me :)
a prečo si sa rozhodol prispieť do tohto 5 rokov starého threadu?
pac mi ho to hodilo jako UP a debil sem si nevsiml data u dredu :)))