Zdravím, zajímali by mě vaše skušenosti s lehkými stany, tj. do 2 kg. Např.: Ferrino-Lightent 2, Coleman-Raid, Jurek-Micro …Přpadně jestli dáváte do stanu i kolo…
Zdravím, zajímali by mě vaše skušenosti s lehkými stany, tj. do 2 kg. Např.: Ferrino-Lightent 2, Coleman-Raid, Jurek-Micro …Přpadně jestli dáváte do stanu i kolo…
No samo, přeci ho chudáčka nenchám venku www.topeak.cz/ správné řešení!!!
… Ne se omlouvám :-), kolikrát jsem chtěl vyrazit se stanem, ale neuměl jsem si představit jak to zařídit aby ho někdo náhodně kolem jdoucí – nechtěl jsem do campu jen do českých lesů – neočesal když spím. Na léto však rád pospávám u známého na zahradě – stan z Tesca za 400,– (hlavně, že má sítě proti komárům) ale spacák Coleman na –5 a je to jak spaní pod žhavou plotnou… spím nahý a odkopaný. Ale ten TOPEAK je pěkný …Mňam mňam
chtel jsem koupit Coleman Raid ale v USA ho neprodavaj, tak jsem nakonec sel do Coleman INYO, v CR myslim ze pod nazvem COBRA..super stan, kolem 2kg, ve 3 lidech jakz takz, kolo uz ne:)Cena 100$, nebo 4500 v Hudy:)
V rakouském časopise jsem viděl stan, kde jako tyčky slouží bike opřený o přední vidlici a vymontované přední kolo je druhá tyčka – dost šílená věc – to má určitě pod kilo. Možná se vejde do kasy dresu.
lno vždy? toto je ten odkaz od 7LK
jó no jasně :)) hezká rakvička
A anglické verzi webu je toho k tomu víc, na české je, bohužel, jen obrázek. http:////www.topeak.com/products/Topeak-BikamperProdcutlisting.html
Tak dych ted kolo nedal, blbej nápad.
Chtělo by to ještě nějaký „přehoz“ na odkritou část biku. Takhle do rána zrezne celý pohon… :-(
Nevěřím :-) při standardním promazání pohonu – tedy na řetěz a kolečka příslušné WD či co kdo má rád – a na lítka francovka a do žaludku uzený se slivovicí – to přeci jedna ranní rosa nemůže zapříčinit zrezavění žádné z pohonných částí.
pri poradnym slejvaku se to stat muze a to raz dva…
jo jo, taky se mi nelíbí že to nemá kryt na z. kolo
asi záleží z jakého materiálu to máš.Moje kolo 7 dní přes den přeháňky, tak 2–3 hod denně pršelo a každá 2 noc taky propršela, přes den se na tom jelo -podunají-takže i písek to pěkně odíral, a nocovalo venku před stanem, a vše bylo stále jako nové.
jj, vono to nikdy nezrezne nijak katastrofalne, na retezu to po par km hnedka sjedes, na to se urcite neumira :)
mě by taky zajimali zkusenosti s jurek micro o jehož koupi uvažuju. znáte ho nekdo?
Já mam stan od Jurka a jsou good
Já mám Coleman Raid , hmotnost 0,98 kg , i s ultralight spacákem Biker taky od Colemanu ho vrazim do 30 l batohu a ještě se mi tam vleze trichu jídla a převlečení , letos jsem s tím byl týden v Beskydech a týden na Šumavě a pohoda . Akorát má nevýhodu jako u všech jednovrstvých stanů , že se trochu rosí z vnitřní strany , takže se musí po ránu kapku usušit , ale to je daň za nízkou hmotnost a malý objem ve sbaleném stavu , teď ho mají na www.bartsport.cz ve slevě .
Zdravím, o tomto stanu uvažuji a tak by mně zajímaly podrobnosti z „provozu“…
Otužilec zřejmě vydrží všechno http://www.outdoor.org.pl/…coleman-raid
Zdravíčko, já za sebe mohu doporučit http://www.stany-spacaky.com/. Velice příjemná domluva a stan byl takřka okamžitě doma. Navíc díky obrovskému výběru nebyl problém vybrat ten pravý. Jednoznačně doporučuji.
Týjo, už zase. TÁHNI!
Mel jsem Coleman Viper, ted mam Cobru. Super stany, Cobra je vyborna. Ale kolo se tam nevejde…
jestli chces ale jezdit fakt na lehko, investuj do kvalitniho zdaraku…
Já být ním tak ještě 6 let počkám, aby si to pořádně promyslel… To víš, práce kvapná, málo platná! :o)))