Helou, potreboval bych vedet, jak je na tom kvalita eloxu na Woodman sedlovce – druhyho Pellse s jinym napisem uz fakt nechci :o))
Helou, potreboval bych vedet, jak je na tom kvalita eloxu na Woodman sedlovce – druhyho Pellse s jinym napisem uz fakt nechci :o))
No, uprimne, po 2000 km ji mam v castech, kde je schovana v ramu jiz mirne odrenou, ale je to castecne i tim, ze jsem potreboval projet ram vystruznikem, ale nevydrzel jsem cekat (dosla mi tehda v patek), tak jsem ji tam na fest nakroutil a 4 dny jezdil tak. Jinak musim rici, ze jem s ni spokojenej, zamek krasne drzi. Jen bacha na udavanou hmotnost 31.8 pri 400mm delky vazi 330g.
Hem :)…a ktery mas model?
Hokejku Post SL 400 prumer 31.8, letosni, ma po cele delce jemne vroubkovani. Nevim, jestli je to elox nebo jen obycejna barva.
SL ma 330g…hmm…tak to by me zajimalo kolik ma Post DH 400 nad kterou jsem uvazoval :o)
Hmmm , něk si prohlížím sedlovku a mám pocit, že to elox není. Jakou myslíš?
Post DH 400…i kdyz mozna s tou hmotnosti klidne Post SL 400…
Elox – ono je to vlastne ted jedno, jak to oznacim, protoze ja chci at je to cokoli, at to nesleze dolu…a to muze byt v tuto chvili cokoli…hlavne ze to drzi :)…ale na strankach jsem to nikde necetl… :-/
Podívám se po nějaký jetý jak vypadá
Hele…kdyz uz jsi u toho ohmatavani sedlovek…nechtel by jsi zvazit tu DH? :o)))
A ty budes brat prumer 31.8 ?
Ne ne…ja chci 30,9mm :))…ted me ale tak napada, ze ta jeji dostupnost muze byt ponekud horsi :-/
Ja na 31.8 cekal 2,5 mesice :) Ale treba budes mit stesti… 31.8 se krome PELLSe a BBB minulou zimu a jaro vubec nedarilo sehnat.
dalo, shamanracing
On asi myslel sedlovky, ktere maj dlouhou zivotnost + jsou to hokejky :o))
Jojo, zapomel jsem dodat, ze hokejku. Obvolaval jsem snad celou republiku + hledal na netu, ale u nas vsichni berou Woodmana jen od ofiko dovozce a tomu se pry nejak (2× ?!) zasekl kontejner v Asii. Pozadovany prumer v hokejce proste tehda nebyl.
Na sedlovku Shamanracing ale clovek sahne rukou a ta cerna barva uz zacne mizet – je to HRUUUZA!!!
Ah…sakra :)…tak to neni povzbudiva zprava…no…uvidime co rekne dovozce az na to prijde rada :) (nejdriv musim vyresit sedlo…ten WTB Rocket Team co mam mi vubec nesedi, tak kdyby ho nekdo chtel…50% PC :-DDDD )
Woodmana (karbon v rovném provedení) mi do 3 dnů sehnali u Štěrby v Brně.