Mate nekdo skusenost se zasilanim baliku na postu v jinym state (Poste Restante)pouze na jmeno odberatele? Chci objednavat na www.bike-discount.de a ti pravdepodobne neumoznuji zasilat do CR/SR.Proto bych chtel odeslat balik do Rakouska. Dik…
Mate nekdo skusenost se zasilanim baliku na postu v jinym state (Poste Restante)pouze na jmeno odberatele? Chci objednavat na www.bike-discount.de a ti pravdepodobne neumoznuji zasilat do CR/SR.Proto bych chtel odeslat balik do Rakouska. Dik…
Hmm… možná by se nechali ukecat na zaslání kurýrem? Co kupuješ?
asi 2× marathon SL…
Tak to jich chceš moc :o) mám k disposici jen jednu. Ale mohli bychom ji zkusit zlomit napůl :o)
Takhle jsem objednával z www.bikeparts-online.de a z www.actionsports.de, ale na německou poštu.
Do adresy při registraci, jsem nasal svoje jméno a příjmení a dovětkem poste restante a adresu poštovní agentury, kam jsem to chtěl poslat.
Zkus se s nima dohodnout na zaslání do ČR, i na dobírku to třeba nabízí UPS.
CR je pre mna trochu daleko. lepsie by bolo rakusko…
Tak nějak mi nedocvaklo, že nejsi z Čech, ale myslim, že UPS vozí i na Slovensko.
Z ActionSports mi to poslali pres UPS. Nejprve ale samozrejme musis zbozi vcetne dopravy zaplatit, teprve pak dostanes zasilku.
snad to tak bude fungovat aj u bike-discount.de…
takze bike-discount.de do CR ani SR neposiela. vitajme v EU. V rakusku vsak funguju Postlagernd (poste restante). Sluzba stoji 1 EURO. Takze kto byva pri hranici to ma asi zajedno…
Ja ani nepanimaju, co je to PROSTE PRESTANTE :)