Hledám bikerku, kterou jsem potkal ve středu 31.8. kolem 12.45 před Šakvicemi upoblíž kolejí. Pozdravile mě jako první. Tak jestli tady jsi, tak se prosím ozvi.
Hledám bikerku, kterou jsem potkal ve středu 31.8. kolem 12.45 před Šakvicemi upoblíž kolejí. Pozdravile mě jako první. Tak jestli tady jsi, tak se prosím ozvi.
sorac ze ti sem pisu,ale kdyz sem zahlid ten nadpis nedalo mi to :) Taky jsem na jare presne v den velikonoc odpoledne potkal v Marianskem udoli bikerku, mela na sobe zlutou bundu.
Já potkal bikerku u pískovny v Provodíně. Měla červeného crosse, slušivý dres a docela jí to uhánělo :o) BTW tohle je jako „nepodložená tvrzení o spatření Yettiho v růžovém kožíšku“ :o)
Technicka – Velikonoce jsou pokud vim DVA DNY, nedele a pondeli. Upresni to – treba chudinka nevi 8-)))
v PONDELI :)
Co s ni chces delat?
Já včera potkal 5 bajkerek :-))) Málem jsem si vykroutil krk…
tys byl na projizdce v „area55“ :D
spíš area 666, ty baby maj občas krutý ohozy,nejlepčí sou ty s hlubokým výstřihem nebo průhledným trikotem-to je fakt maso a ruku na srdce, kdo se po takový koc neotočí-když teda stojí za to :-))))))
Kde je ona area 666? :o)
všude!Nejčastěji potkávám bajkerky při zahřívací cestě na prígl…V terénu jich už čék moc nepotká :-(
Achjo tak to abych koupil tříkolku a začal jezdit na prígl… Ale ta pravá strana je dobrá… Ale dojet tam, to je humus…
a na co se zahrivaj? :-)
To bys musel znat mistni bajkerky…:o)
To jsem myslel na sebe,že se tam zahřívám,beru to jako rozjezd-je to tam naprd, ale je to holt spojka k dalším prima výletům…,na co se zahřívají bajkerky je snad jasný, ne?na nááás, bajkery! B-)))
rek bych ze to, na co myslis......
Prosím Tě, jen Tě pozdravila?To je normální, že se bikeři a bikerky zdraví.Navíc u nás na Olomoucku potkávám v lesích tak 20% bikerek z celkového počtu.Někdy fakt koukám jak dobře jezdí.
nepocitej babky s nusi jo:-) B.
taky jich potkávám hodně a zdravíme se, ale tahle byla prostě vyjímečná
špatně zařazený, to bylo pro vlka
Když ho nadchla, tak mu to přejte! Zlom vaz! :-)
Pozdravila jako prvni slovy: Za dve stovky ti ho vykurim, chces?