Heh, pan se zda rocilenej, neni divu kdyz se spousta vikendaku chova tak jak se chova… :-( Jinak co se clanku tyce D-FENS je lepsi! ;-)

0 0
    • tjuren  

Bydlim asi kousek od toho pisalka. Skoda, ze nevim presne to misto, jel bych mu pokynout jak si preje. Je to jiste nadsazka a k poutavosti to ma daleko. Tak proc jsem to vlastne cetl? No aspon jsem se naucil nekolika novym vyrazum. Slovo vyplinulo s mekkym i k nim nepocitam.

0 0
    • croscountry  

0 0
      • Biker jak Pes  

krátké, ale výstižné :))

0 0
        • wlk  

Souhlasím,je to *****,kterej trpí psychickou poruchou,protože takovej stihomam,co předvádí v tom článku,to je napřeshubu.Debil.

0 0
    • kolombo  

Ten server je celej nějak střelenej, nebral bych to moc vážně. No a koneckonců, já z Brna nejsem :-D

0 0
    • Cyril  

Článek jsem našel nezávisle dnes ráno a vidím, že tu se o něm již ví. K článku samotnému jen to co jsem napsal do komentáře: Jezdím na kole, chodím běhat a hodně najezdím autem. Díky těmto aktivitám mám možnost vidění z různých úhlů pohledu. To co chybí je tolerance, tolerance a kapka zdravého rozumu. Děkuji autorovi, že svým zdravě rozumným článkem přispěl k vzájemné toleranci podpořil její rozvíjení. Děkuji Ti Týpku…

Jinak, ten web mě děsí a rozesmívá zároveň. Občas tam zajdu. Nejlepší jsou články D-fense z počátku existence webu. Články o zmrdech a vohnoutech, to stálo (stojí) za to přečíst. Člověk se pobavil i se něco dověděl, ale od doby nabobtnání počtu autorů šla úroveň rapidně dolů. Ze stránek čiší tolik netolerance, zášti, paranoi, pocitu vyjímečnosti a nadřazenosti, že se jeden může jen útrpně usmát a doufat v pouze omezený počet Týpků, Vlahů a jim podobných…

0 0
    • AbE  

Kdybych měl stejnou zkušenost, asi bych byl k těmto „lidem“ stejně nakloněn-ale jen k těm. Ale způsob jakým to popisuje? Upocený cyklista je podle něj nechutnější, než rozteklý zadek tučného řidiče na sedačce vysokoobjemového auta? Ten chlap je trochu pošahaný magor, který nebezpečně zobecňuje..

0 0
      • Brouk_Pytlik  

No někde sem v těch jeho článcích našel zmínku o tom že si ve volnym čase slepuje doma letadýlka. To se pak neni čemu divit že některý jeho články maj k objektivnosti hodně daleko, ačkoliv to píše dojmem že sežral Šalamounovo hovno.

0 0
      • Volf  

Ber to jako určitou adsázku, ale naa druhou stranu je potřeba se někdy na chvíli zastavit a podívat se sám na sebe očima druhý strany. Tady občas čtu horory na téma co nám dělaj řidiči, co nám dělaj policajti, co nám dělaj turisti. No a já si potom říkám, že asi žiji na trochu jiný planetě nebo je to tím, že rozhodně nerozháním stádo pěšáků , kteří jdou po celý cestě. Prostě zpomalím, pozdravím a jedu dál. Oni jsou totiž ve srovnání se mnou moc pomalí na to, aby ve vtřině tu cestu vyklidili. Auto je silnější, takže se podle toho chovám taky a tak podobně. Je to jen o rozumu, toleranci a o slušným chvání.

0 0
        • orca  

žel jen že ty poslední slova „Je to jen o rozumu, toleranci a o slušným chvání“ jaksi zní jako z jiné planety – ještě se ta slova používají ??

0 0
          • Volf  

Stane se, že kápneš na blbce, ale opravdu nemívám problémy ani s autama ani s pěšákama, protože si vždycky říkám, že moudřejší ustoupí, že je lepší pozdravit dvakrát jak vůbec. Jo je fakt, že třeba pěšáci jsou dost militantně naladěný vůči nám, ale ono když půjdeš pěšky a proletí kolem tebe biker někde čtyřicítkou, tak je fakt, že ti v pěšáci v důchodovým věku jsou pěkně nadzvedlý, protože si umí představit třeba pro ně naprosto fatální následky takový srážky třeba ve formě zlomenýho krčku nebo vůbec jakýkoliv zlomeniny. I na to je potřeba brát ohled. Prostě k nim dojedu, patřičně zpomalím, pozdravím, zeptám se jak se maj, kam valej no a většinou by se rozdělili i o svačinu. Prostě jsem přesvědčenej, že závodění patří na závodní dráhu a je jedno jestli je to motorka, auto nebo motorka.

0 0
            • Manas  

Ja jim vetsinou vydloubnu svacinu z tasky pumpickou :-))))

0 0
    • orca  

Ještě doporučuji přečíst komentáře – jsou stejně emotivně napsané neli více – proto se nelze divit jak to vypadá v reálu . chybí jedním slovem oboustraná tolerance a ohleduplnost… žel…

0 0
    • peky  

Moc sem se pobavil. HLUPÁČEK OMEZENEJ. :) . Chtělo by to víc takových. Alespoň by bylo vidět jaká sorta lidí nadává na sportovce. Můj názoj je: „JE TO NĚJAKÝ TLUSTÝ ČUNĚ“ co není schopno odejít 50m pěšky a raději to pojede jak líčí 15min autem.

0 0
    • Char  

no vypada to ze podle nej jsou cyklisti lovci autozrcatek, po ceste poberou kolik se jim do trenek vleze a doma si je vystavej jako trofeje na zed (klasicky po myslivecku) :-D

0 0
      • Gatier  

Tak som sa snazil pripojit do debaty, ale ocividne som neuspel :( Vcom je asi problem? Zeby som nejazdil na aute?

0 0
        • Char  

Jako cesky ridice fakt nechapu, kdyz dojedou nejaky auto tak ho dycky chcou predjet, a pak jedou pred nim treba jen vo 10kmh rychlejc, misto 80 treba 90, kuli tomu je tady asi tolik nehod. Tohle sem pochopil v GB, kde se proste zaradili za sebe a s klidem si to valili za sebou zhruba tou 80..

0 0
        • Krejza  

jak ses tak pripojil, tak te zas odpojili, co? kdyz uz nevi, jak odpovedet, radsi komentar vyhodi. aspon je videt jejich skutecna inteligence

0 0
          • Gatier  

Tak mna uz povacsine povymazavali :-) A ani prispievat nesmiem a to som sa tesil, ze si s typkom pokecam, popripade vyriesim jeho problem. Ale ten sa mal uz ovela skor :-) Neviem sice akym sa radia pravidlom, ale asi takym ako na cestach. Je to banda primitivov a potom to tak aj na cestach vyzera. Skoda…

0 0
            • Krejza  

nechci te zklamat, ale s typkem si asi moc nepokeca nikdo. prijde mi, ze on je podle te jejich filozofie **** a ostatni jsou jeho HULIBRKOVE, tak nez se k nemu dostanes, uz mas blokle IP.

jinak uz se deje to , co se dalo cekat – vsichni normalni lide uz odesli dobrovolne nebo byli jako ty vyhozeni, tak asi taky odejdu, pac se tam citim tak sam:) a nebo se radsi necham vyhodit, at je naka prdel:))))

0 0
            • Krejza  

a taky to vypada, ze je jedno o cem je clanek(v tomto pripade o tematu, ktere se nas dost tyka), jen kdyz se tam muzu slezt 20 volu a nadavat a nadavat na vse kolem

jedine co nechci, je potkat nekoho z nich na silnici, kdyz jsou to taci kokoti

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse