hoj lidi poradte jak nejlip zatesnit bowdeny..... ja jakozto lempl sem vymetl kazdy blativy zavod:) a bowdeny mizacinaj lezt dopenez:/ treba vim ze Daf ma super kyt na lanka… diky moc btw. peknej nadpis, ne?:)
hoj lidi poradte jak nejlip zatesnit bowdeny..... ja jakozto lempl sem vymetl kazdy blativy zavod:) a bowdeny mizacinaj lezt dopenez:/ treba vim ze Daf ma super kyt na lanka… diky moc btw. peknej nadpis, ne?:)
zalep to zvejkackou nebo prejdi na hydrauliku:)
sram ? :-D
a hydraulicky brzdy.....
to by chtelo i hydraulicky razeni, nechapu proc se to nedela…
protoze lidi jako ty by to porad jenom reklamovali :-D a to jim za to nestoji.....
vsecho hydrulicky na mym kole je naprosto v pohode, vlastne to jediny s cim nejsou problemy…
http://weightweenies.starbike.com/articles.php?… akorat bych ten pist integroval primo do prehazky misto pruziny…
Lidi už neví roupami co dělat:)
To uz vyrabeli a daleko lip a stejne se to nechytlo. To jsi jeste nejezdil na kole, asi :)
sram mam ......:( brzdu mam ale nevozim a asi nezacnu…:) no a naka vecna pripominka? mam vse plne mechanicky:)
zapouzdreny koncovky (ale ty uz asi mas…) myslim takovy ty s tou gumovou sterkou
tak ty nemam:( kde se to da splasit? za kolik?
Jagwire, cykloservis u tyrse, 12 kc kus-a natahni to v celku jak pisou nize…
Nokon :-) No ne, proč prostě nenatahneš ke všemu celistvou kabeláž? A koncovky s těmi prodlouženýimi stěrkami, docela to funguje. Třeba Alligator nebo Jagwire.
No ten nokon… neni to zase tak uzasny reseni na celej zivot… :)
Proc ne ? Podel se ze zkusenostmi.
no a posla mi nekdonakej ten link, kde bych se na to mohl kouknout? uplne vsude to nemaj a ja sem linej nokon je prave docela drahej i na udrzbu.. rikam ja jel letos asi 6 nebo i vic na regulernim bahne… a to de strasne do kytek… a koupit celou teflonovou vlozku nebude nic moc levnyho…:( uvazoval sem o tom
pri tvym stesti(resp. schopnostech:) bys nekde pretrh bovden a koralky by se ti rozsypaly:o))
ty si fakt lempl… co zkusit natukat do prohlizece www.nokon.de, nebo to najit v googlu?
nokon znam, videl sem, mel sem to v ruce a ten nechci!!!!!!!!!§ to sem to rekl tak nedurazne ze to nechci????????????? ja shanim taovity vytunenosti as stiraci koncovky a td… kybyc ma taky nakou vychytavku u prehazky.. ale taky nevim na co presne se mam ptat, kolikk cca to stoji, jakou znacku.. a kde.. modra je dobra…
tak se priste vyjadri inteligentne, jakej link chces
ok btw lempl sem a tim je to speceteny:(
link na nokony po nikom snad nechtel, ne?
a sem snad jasnovidec, ze nechce link na nokony, kdyz je o nich rec?
presne todle diky
cykloprofi.cz je taky uz hodne ohrana pisnicka :-)
jaky od cykloprofiku bys zkombil ?? nebo vozis ty koralky?:D
nevozim nic specialniho, obycejny bovdeny s obycejnejma plastovejma koncovkama, jen pred presmykacem mam tu koncovku s brckem a z druhy strany jeste udesnenou
ok tak todle damjest k prehazce a zadni brzde:))
Doporučuju ty těsnící gumičky – měl jsem je a rok a půl jsem na (řadicí) bowdeny vůbec nemusel šáhnout. Měly by vydržet tak 1–2 sezóny. Vzhledem k ceně – není problém 1× ročně vyměnit.
Bowden v celku. Jazdim jeden na saltri uz rok a pol vratane niekolkych jazd v zime v snehu a soli a este stale to chodi.
a taky presne todle diky a ted mala otazecka… u tohodle lnku je 100 sarapaticek.. ktery sou dle vas a vasich zkusenosti njucinejsi a nejlepsi… pripadne jak se ktery do sebe skladaj, kdyz tam pisou neco o nakejch sadach… dikec vsemv diskuzi:)
Když si koupíš Alligator bowdeny jako sadu, už tam jsou. Ale stojí to zbytečné penízky (ty bowdeny jsou stejné, jako všechno ostatní..) Obejdi pár krámů a ptej se ptej se ptej se, občas vídám, že mají i ty samotné koncovky. nechat si to posílat by na pár koncovek asi vyšlo dost draho.
hydrokotouce a razeni vcelku. nemuzu si ztezovat :-)
Ani ja
ja jo nemam to, a kdybych to mel tak bych si taky stezoval:(
na ty aligatory se vykašli.Je mam na kole a po drtiči jsem zjistil, že mám písek a bordel v té gumové krytce, a že ta to navíc do bovdenu pěkně láduje.
Tiez si myslim, ze to nie je az tak ucinne. Najlepsia je klasika, po blate vymenit, stoji to par korun. Blato sa dostane vsade, dokonca aj do Nokon.