Tak ještě 5 hodin a odjíždím na dovolenou. A představa, jak jsem zítra někde dole na jihu je tak pěkná, že se musím podělit.
Tak ještě 5 hodin a odjíždím na dovolenou. A představa, jak jsem zítra někde dole na jihu je tak pěkná, že se musím podělit.
neseeer! :-)) Apson ze je sobota, ale to pocasi se nejak kazi…
kam jedes?
Ke kámošovi na Krk a když nebude hezky tak někam dolů do Itálie čistě na blind. Dva tejdny naprostý pohody, bez telefonu, s kolem no prostě těším se jak malej kluk.
tak to Ti preju, hezky si to uzij
Je mi tě líto, tak špatný počasí jak tě čeká ti asi málokdo závidí. Takže mokrý gumy a pláštěnku ssebou. Jo a není to sranda…
Jo dole na jihu v New Orleans, tam je paradne!
No já jsem zrovna dojel domů, dal jsem si Ostrava – jižní Čechy a zpět, počasí super, krajinka super (až na ty kopce), hřibů plno (co ale s nimi na kole), v kempech klídek. Po cestě jsem potkal dva problémy: 1/ Po sezóně už v kempech není nic otevřené, nedá se třeba večer či ráno najíst. 2/ Cesty (3. třída atd. – a? se vyhnu dopravě) jsou ve strašném stavu (jel jsem na trekkingu). Nejvíc člověka nase.., když si vyšlápne několikakilometrový kopec s vidinou zaslouženého super sjezdu na druhé straně – no a dole pod tím sjezdem má křeče v ruce od samého brždění, protože kvůli dírám v cestě musí jet dvacítkou.