Tak jsem v sobotu vyzkoušel tenhle závod, tra? super, ale na značení se má pořadatel hóóódně co učit. Byl to můj zatím nejhůř značený závod. Přijedete na křižovatku a stop. Kde je značení? Aha, asi 30m od křižovatky ve větvích konečně vidím fáborek. Jinde zase v trávě nastříkaná a rozježděná oranžová šipka a to jsem jel asi na 7.míště za skupinkou, která se nám po startu vzdálila.Co ty chudáci, kteří jedou na 50.místě. Bohužel šipky byly stejnou oranžovou barvou nastříkané i místy na stromech a na jedné z nich jsem i odbočil. Asi po 2km peprného kořenového sjezdu (byl opravdu hezký,ale zpátky…), mi už i při tak málo značené trati začlo chybět značení. Tak to šlapu zpět a najednou proti mě další š?astlivec, tak si říkám, že bych jel dobře. Vracíme se tedy společně k oné šipce a hle o kus výš na horizontu na silnici jiná šipka. Start byl taky zajímavý. Sjezd po silnici, kde pořadatel zapoměl odstranit zátaras. Nebo super zavřené závory v lese a kam dál… Jako by nešlo před křižovatky dát ceduli s šipkou jež byly umístěny na startu jako značení trati a jež se používá na většině závodů a fábory bývají jinde taky poměrně často nebo alespoň blíž křižovatce. Doufám, že s takovým značením se už člověk nesetká.