nevíte o nějakém kurzu co je založen jenom na poslouchání, např když jedu vlakem, tramvají nebo tak abych ten čas využil
nevíte o nějakém kurzu co je založen jenom na poslouchání, např když jedu vlakem, tramvají nebo tak abych ten čas využil
Takové kurzy mi připadají jako nesmysl. Jestli máš alespoň základy, kup si jen poslechovky – namluvené knížky.
Kde se to da sehnat?
Třeba na Václaváku v Luxoru ve spodním potře (Pro školy + zahr. lit.) – jsou tam knížky spolu s kazetami, můžeš číst a poslouchat, jen poslouchat… CD jsem si bohužel zatím nevšiml.
Zkus dát do googla „jazykový kurz superlearning“ – bez uvozovek a uvidíš co na tebe vypadne odkazů – a pak dej vědět (samozřejmě v tom cizím jazyce, který si vybereš k učení) jak to funguje – samo nejde nic, to jsem už na kole pochopil i já a všude jinde je to to samé :-)
a jestli by se to nedalo někde stáhnout zadara, samozřejmě legálně!!!! :-)
srandisto;)
A hele, pán je komik, začíná tu být veselo:)
www.mosaic.cz podivej se sem a nelegalne se to da taky stahnout, ale lepsi bude si to koupit.
teď jsem našel na eddica.cz kurzy a nestojí 6 litrů, jsou tam demo verze, kdyby to teda náhodou někoho zajímalo
za vsechno ti muzu rict jen:
a) nefuguje to
b) superlearning taky nefunguje
c) vetsi sluzbu ti udela radio BBC, pripadne sledovat anglicke programy – je
to asi o moc moc levnejsi
d) pokud nebudes mluvit tak to vcelku pomerne rychle zapomenes
e) mluvit, mluvit, mluvit
f) zacit pracovat ve firme kde mluvis anglicky aspon hodku denne – ucis se a
jeste ti za to platej
g) chod do anglickejch hospod – tam se mi ucilo nejlip – dve tri pivka a
umis hnedle lip :-)
na me to funguje i v ceskejch hospodach… a i s jinejma jazykama:-)
me taky :-O
To psali tenkrat v Sorry: Po ochutnavce v mistnim mongolskem pivovaru kde byl sladek cech, jsem dokazal hovorit plynule mongolsky. bohuzel s dopravni znackou.
na BBC je spousta kurzů v mp3, nebo real audio a zadarmo http://www.bbc.co.uk/…ningenglish/
diky za zajimavy odkaz
to je presne ten typ odkazu, z kteryho jsem nadsenej, ulozim si ho do zalozek a uz se na nej nikdy nekouknu:-)) ale jinak fakt dobrej tip!
hmm, super, už si jeden kopíruju, dík
Zkus si ve vlaku spis cist nejakou knizku, to bych rek ze udela vetsi sluzbu…