Které kolo byste raději doporučili, Schwinn mesa GSD, nebo Rockmachine wildfire? A je ten rozdíl hodně velký? Mě osobně se totiž vzhledově víc líbí Rockmachine. Dík za nízory
Které kolo byste raději doporučili, Schwinn mesa GSD, nebo Rockmachine wildfire? A je ten rozdíl hodně velký? Mě osobně se totiž vzhledově víc líbí Rockmachine. Dík za nízory
proc GSD? neni mnohem lepsi volba mesa LT? ja vim, nema kotouce, ale ten mechanickej kotouc neni zadna vyhra. neco ti poradim – vybiral jsem na jare pro pritelkyni kolo (v podobne cene) a vyhrala to mesa lt (s vymenou vidlice)
Mě připadá že Schwinn má rám jako pro děcko!!
Schwinny jsou poradny kola
Jedine Schwinn kamoš ho má je snim velice spokojeny a hlavne ta geometrie 1…
A co ten rockmachine? Nebrat?
zrovna wildfire neznam, sam jezdim tsunami a jsem spokojenej stejne tak pritulka je spokojena s mesou, tak si vyber :-) nejlepsi rada je – sedni na oba, trochu se zkus projet a uvidis.
Já jsem si koupil před 14 dny Mesu GS a jsem maximálně spokojený. Rám tohohle kola mi přijde trošku menší než bývá obvyklé tak mám na svých 180 cm 21 palců a sedí mi výborně. Nechal jsem si jen vyměnit pláště za hladší. Nemůžu si stěžovat, uvidíme do budoucna.
Mám MessuLT teprv týden, najeto 150 km, po výměně pláš?ů za hladší jsem zatím plně spokojen
Tak nakonec jsem koupil mesu GSD, tak uvidíme. Snad to bude dobré. Zdarec