nekteri z vas snad vi o cem je rec..
neco malo se o tom dozvite zde, jinak konci to pristi ctvrtek, kdy se kona tez cyklojizda..
nekteri z vas snad vi o cem je rec..
neco malo se o tom dozvite zde, jinak konci to pristi ctvrtek, kdy se kona tez cyklojizda..
koukam ta cyklostezka dolni pocernice – cerny most, jezdim kolem a nevim, kde tam je :)
tak s tim ti neporadim, jelikoz to tam vubec neznam:)
Z Dolnich Pocernic po asfaltce pres pole kolem rybnika a vyjedes vespod na Cernem Moste.
uz by se mohli vybodnout na blokovani dopravy, akorat tim serou ridice…
oni mě serou 364 dní v roce,tak to snad jednou vydrží,ne ?
me zas serou „cyklisti“ v pondeli se pojedu projet (autem pochopitelne)
hele, nema cenu se se mnou o tom bavit, sem zastancem toho ze silnice je pro auta, voni se nam taky necpou na bikrosku a do trailu…
// silnice je pro auta to snad nemyslíš vážne ? //
Auta ne, ale motorky jo a ty tam opravdu, narozdil od cyklistu na silnicich, nemaji co delat.
malo vypatlano=))
je to muj nazor (treba ho casem zmenim-zatim sem dite, ktery vi hovno…) a vo tom ze sem vypatlanej se z nikym nehadam…
nemělo by to cenu :)
Ja taky na kole nejezdim na okruh v Brne nebo v Moste, ale jestly po tom touzis tak si prijedu zajezdit na bikrosku na motorce:-)
no včera odpo/večer byla Praha tak zasekaná jako málokdy. Tak nevím jak to bude vypadat až bude týden aut :)
chces to rict?! :-)
Tak kdo je dnes na kole? Když už je ten den bez aut.
v te kose po ranu?
hmmm, den bez aut je super vec. treba dneska sem byl v praci po jizni spojce za necelych 20 minut… barrandak volnej…super. to by melo byt castejc :-)
:) tak aspoň někomu to pomohlo.
ty jo :-) ne ze by dneska byla D1 do Phy kolem 9:30 (chodov) ucpana :-) jsem litoval ty ridice :-)
ja jel v 8:20 z Chodova po jizni a pak tunelama na Orechovku a bylo nevidane volno. Nicmene v opacnem smeru to bylo ucpany, zvlast na jizni.
Ja, ale u me to neni vyjimka, spis naopak, vyjimecne jezdim autem, ale chtel sem si dneska zajezdit na motorce, tak to mozna jeste prehodnotim
Ja, ostatne jako skoro kazdy den, kdyz je sucho… ;-)
ja
jaaa! a to sem musel kvuli tomu jet uz vcera za svojou vecer a dnes vstavat pred sestou…ale ja tak jezdim docela casto, tak v poho :)
Já taky, jako skoro každý den. A že někde bylo málo aut? Protože stála jinde, kupř. V Holešovičkách až nad Bulovku, jako skoro každý den.