• black.horse

Zdárek, chtěl sem se zeptat, jestli někdo nemáte tip na dobrý místo, kde se dá hrát kulečník? Především hledám něco, kde nebude nakouřeno… a taky rozumné ceny:-) a hlavně v Praze:-) a pokud možno blízko Prahy 10:-) a nejlíp u mě za barákem:-) Poradíte někdo? kdyžtak krom adresy napiště i cenu a hoďku, pokud víte;-)

0 0
    • black.horse  

jo a jinak zatím chodím do Panský… k Cípu… tam je to fajn, ale ceny by mohli bejt lepší:-(

0 0
    • Lister  

k sobě na půdu, zakouřeno tam není, ceny opravdu příjemné, jen ta obsluha nějak vázně, co si nedonesu to nemám :o)

PS: sorry, ale adresu si nechám pro sebe :o)

0 0
      • chobot  

jo?to je zajímavý čéče :)) jsem nevěděl,že má trpaslík i půdu.kua,teďjsem prozradil adresu,snad mě nikdo neslyšl :o) promiň,Listy,ka­rí,karíčko…

0 0
    • Jogador  

V praze jich je… :)

0 0
    • Honzas  

chodíval jsem na Ruskou někde kolem Míčánek. je tam herna, kde mají (nebo aspoň měli) kulečník, bowling, ping pong a spoustu další fajn zábavy. ale už jsem tam nebyl dlouho, takže jak to tam teď vypadá bohužel nevim. Jo a pak bejvala herna se spoustou stolů na Vršovický po pravý straně, když jedeš od stadionu Bohemky k Vršovickýmu nádrží. ale taky jsem tam už tak rok dva nebyl. chce to trošku hledat, je to takový schovaný do dvora.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.