jsem zvedav, kolikrat jeste zmeni nazor
Hooodnekrat
ja se jen divím, že ten arogantní dopující mamlas ještě někoho zajímá.Když bude chtít jet a? si jede když ne tak ne. Ale co kolem toho furt dělat takovej povyk.
vlk zas raz inteligentny prispevok…precitaj si vyjadrenia UCI ku lancovi a potom mozes niekoho obvinovat z dopingu.UCI cely pripad presetrila a zistila ze frantici si to cele vymysleli.ale o tom uz nikto nehovori…
vlk to urcite sam videl na vlastni oci, jak to Lance do sebe cpe, a navic se to vsade pise… preci nebude verit nejakejm vymyslum UCI :-)))
prosím je to někde napsané ? krom stránek UCI někde česky ??
já Lanceho osobně neznám, ale rozhodně si nemyslím, že by byl přespříliš arogantní. Podle mne je zdravě seběvědomý úměrně tomu, co umí a co dokázal. Vůbec mám pocit, že Češi často zaměňují seběvědomí osobností za aroganci. A? už jde o Lance, Ondru Sosenku nebo Ivetu Hlaváčovou. Malinký človíček bez ega(rozumněj seběvědomí, víru ve vlastní schopnosti) nikdy nic nedokázal a ani nedokáže…
slab je ten,kdo ztratil v sebe viru a maly ten,kdo ma maly cil:) vojin Jasanek:)
Jó kdepa Jasánek,to byl nějakej literární velikán,jen si vzpomenout:-)Ginkgo bilobu na mně:-)
"Sláb jen ten,kdo ztratil v sebe víru,a malý ten,kdo zná jen malý cíl"jojo,základka.
osobne me tady nezna nikdo,ale myslim si,ze arogantni nejsem
ty ctes blesk kazdej den, vid? Nebo je to tvuj kamos?